Orion’dan yıldönümü müjdesi
 

Orion Alışveriş Merkezi`nin var olan kapasitesini 2 katına çıkarmaya yönelik büyüme projesi hayata geçiyor. Alışveriş merkezinin yanı sıra bünyesinde 156 odalı bir şehir oteli de yer alacak projenin 2019’da tamamlanması planlanıyor.

 

 

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 26 yıllık mimarlık ve mühendislik vizyonuyla konut projelerinin yanı sıra; otel, alışveriş merkezi, fabrika, okul gibi yatırımlarla da uzmanlaşan, imza attığı kentsel dönüşüm projeleriyle de kalite standartlarını zirveye taşıyan Mono Mimarlık İnşaat, hem yatırımcısı hem de işletmecisi olduğu Orion Alışveriş Merkezi`nin kapasitesini iki katına çıkarma ve otel projesine başlıyor.

Türkiye`nin hızlı gelişim gösteren bölgelerinden biri olan Çorlu`da, 18 yıldır bölgenin çekim merkezi olarak hizmet veren Orion Alışveriş Merkezi, yapılacak 45 milyon dolarlık yatırımla üç katı kapasiteyle hizmet verecek. 26 bin 500 metrekarelik alanda hizmet veren Orion AVM’nin kapasitesi 85 bin 500 metrekareye ulaşacak. Yatırım projesinde 6.300 metrekarelik alanda, 6 kattan oluşacak 156 odalı bir şehir oteli de yer alıyor.

Alışveriş merkezi sektörünün yeni olgunlaşmaya başladığı bir dönemde, 1999 yılında Trakya`ya kazandırdıkları Orion Alışveriş Merkezi`nin, bölge ekonomisine ciddi bir katma değer sağladığına dikkat çeken Ö. Hulusi Zeren, “Trakya ekonomisine doping etkisi yapan Orion Alışveriş Merkezi`nde yapacağımız ilave yatırımın bölge ekonomisine ivme kazandıracağına inanıyoruz. Özellikle sanayi yatırım çalışmalarıyla hızlı bir gelişim gösteren Çorlu`da günübirlik turist sayısında da artış yaşanıyor. Bölgenin bu değişen yüzü, otel ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Yatırımımız aracılığıyla bölgeye kazandıracağımız 156 odalı şehir oteli aracılığıyla bu ihtiyaca üst düzey çözüm üreterek cevap vermeyi planlıyoruz” dedi.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder