Oyuncaklar hasta çocuklar için yapılacak
 

Konak Eşrefpaşa`da yer alan İzmir Park Alışveriş Merkezi, Kasım ayı Kadın Kulübü etkinlikleri kapsamında yine renkli atölye çalışmalarına ve seminerlere ev sahipliği yapacak.

 

 

Her Perşembe günü Arzu Şimşek eğitmenliğinde Dolgu Oyuncak Yapım Atölyesi’nde buluşacak olan üyeler bu ay yapacakları oyuncakların tamamını Dr. Behçet Uz Çocuk Vakfı (BUVAK) aracılığı ile hastanede tedavi gören çocuklara bağışlayacaklar. Hasta çocuklara maddi ve manevi destek sağlamak için yola çıktıklarını belirten İzmir Park Alışveriş Merkezi Yönetimi, “Bir ay boyunca atölyemize katılacak kadınlar, çocukların mutluluğu için emek harcayacaklar.” dedi.

Perşembe günleri uzman konukların davet edildiği seminerlere yer veren İzmir Park, bu ay ilk olarak 2 Kasım’da ünlü Kaş Tasarım ve İfade Uzmanı Erdal Bektaş’ı ağırlayacak. Kadınların kurtarıcısı organik kalıcı makyaj ile ilgili bilgilendirmeler yapacak olan Bektaş, bu makyajı kimlerin tercih etmesi gerektiğini ve kadınlara ne gibi kolaylıklar sağladığını anlatacak. 9 Kasım’da Diyetisyen Merve Hezer “Sağlıklı Beslenme Çantası” adlı seminerinde okul çağındaki çocukların beslenmesi ile ilgili önemli ipuçları verirken, 16 Kasım’da Psikolojik Danışman Tutku Çetiner Ural “Özgüven Arttırma Yolları” hakkında bilgiler paylaşacak. 23 Kasım’da “İlişkiler Okulu” ve “Mutluluk Bilgeliği” adlı kitaplarıyla tanınan Eğitmen ve Profesyonel Koç Bilge Öztoplu’yu ağırlayacak olan İzmir Park Kadın Kulübü, Kasım ayı seminerlerini 30 Kasım’da Aile Danışmanı ve Oyun Terapisti Nur Altıncezve’nin “Annelere, Babalara ve Çocuklara Masallar” söyleşisi ile sonlandıracak.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder