ÖzdilekPark İstanbul talihlileri ödüllerini aldı
 

ÖzdilekPark İstanbul, 2017 yılının ilk aylarında çok özel bir hediye kampanyasına imza attı. ÖzdilekPark İstanbul’dan 150 TL ve üzeri alışveriş yaparak çekilişe katılan ziyaretçiler arasından 3 talihli, 3 Mart Cuma günü ÖzdilekPark İstanbul’da noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişle BMW 418i Gran Coupe kazandı.

 


İstanbul’un en gözde alışveriş merkezlerinden biri olan ÖzdilekPark İstanbul, 2017 yılının ilk aylarında heyecan dolu bir kampanyaya imza attı. 1 Aralık 2016 - 28 Şubat 2017 tarihleri arasında ÖzdilekPark İstanbul’dan toplam 150 TL ve üzeri alışveriş yapan 3 şanslı kişi, noter huzurunda gerçekleştirin çekilişle muhteşem bir BMW 418i Gran Coupe’nin sahibi oldu.

Beşiktaş 6. Noterliğinden Asuman Karaman ve Milli Piyango İdaresi Galatasaray Şube Görevlisi İsmail Salih Yumuşak denetiminde yapılan çekilişe toplam 93 bin 932 adet kupon ile katılım sağlandı. 3 adet BMW 418i Gran Coupe kampanyasının çekilişine AVM ziyaretçileri yoğun ilgi gösterirken, oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Noter huzurunda, halkla açık olarak yapılan çekilişte 3 asil 3 yedek talihli belirlenirken ayrıntılı çekiliş sonuçları www.ozdilekparkistanbul.com ve www.facebook.com/OzdilekparkIstanbul/ üzerinden yayınladı.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder