Palladium Ataşehir`e 2 ödül birden
 

JLL Türkiye tarafından yönetilen Anadolu Yakası`nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 2017 Stevie Awards platformundan ‘Kapadokya Esintisi` projesi ve, `Trickbox` projesiyle ödüllerin sahibi oldu.

 


Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, gerçekleştirdiği 2 proje ile, 2017Stevie Awards platformundan 1`i bronz diğeri gold olmak üzere 2 ödül birden aldı.
CAPPADOX Festivali ile aynı dönem gerçekleştirilen `Palladium’da Kapadokya Esintisi` etkinliğinde, alışveriş merkezinin atriumları sıcak hava balonları ile süslendi, yöreye ait atölye çalışmaları da etkinliğin içinde yer alarak AVM ziyaretçilerine Kapadokya ruhu yaşatıldı. `Düşünce Gücüyle Uçur` adlı dikkat çekici yarışma ile farklı ve eğlenceli bir deneyim sunmanın yanısıra yarışmada dereceye giren ziyaretçilere CAPPADOX festivalinde harika bir tatil yapma imkanı sundu. Palladium bu etkinliği ile, 2017 Stevie Awards`ın Best Brand Experience Event kategorisinde 1 bronz ödüle layık görüldü.
Dünya şaka gününe özel 1-2-3 Nisan da Alışveriş merkezinin içerisine yerleştirilen dev kutu içindeki ekrana, etraftan gelecek tüm dikkat dağıtıcı öğeye rağmen `gözünü kırpmadan en uzun süre bakmak` üzerine kurulu eğlenceli bir yarışma olan `Trickbox` etkinliği ile de aynı platformun Brand Experience of the year – consumer kategorisinde 1 gold ödül alan Palladium Ataşehir, farkını bir kez daha ortaya koydu.
Palladium Ataşehir, geçen sene gerçekleştirdiği Trickbox ve Palladium`da Kapadokya Esintisi etkinlikleri ile, Hermes Creative Awards 2017`de, 3`ü Gold, 3`ü Platinum olmak üzere toplam 6 ödül birden almıştı.
Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında:
Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan PalladiumAVM’de 195 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder