Panora Avm Meta Akkuş`u ağırladı
 

Yönetmenlik kariyerinin yanı sıra kaleme aldığı yazılarını kitaplaştıran Meta Akkuş, Panora AVM’de düzenlenen imza gününde okurları ile bir araya geldi.

 

 

 

Dünyaca ünlü yönetmenler ile çalışan, Chanel, Calvin Klein, Paşabahçe gibi birçok markanın reklam filmlerinin metin yazarlığını ve yönetmenliğini üstlenen Meta Akkuş, “Aşktan Ötürü” kitabının imza günü için Ankara’ya geldi.

Panora AVM’de okurları ile buluşan Akkuş: “Çocukluğumdan bu yana biriktirdiğim yazıları güvenli bir yerde saklamak fikri ile Aşktan Ötürü kitabını çıkardık. Derlemesi çok uzun yıllar sürdü. Ben Aşktan Ötürüyü kendisini bulmak isteyenlerin hazinesi olarak değerlendiriyorum. Kaleme aldıklarım umarım herkesin kendi yolcuğunda yardımcı olur.” dedi.

Ankaralıların sanata ve sanatçıya bakış açısını değerlendiren Meta Akkuş: “Ankara Başkent olmasının yanı sıra seyircisiyle, okurları ile kültürel bakış açısı olan insanları ile çok kıymetli bir yer. Bugün Panora AVM’de bizleri yalnız bırakmaya herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.” diye konuştu. Yeni çekeceği reklam filmleri için hazırlığa başlayan Meta Akkuş, güzel sürprizler yapacağını da müjdeledi.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder