Podium Kadınlar Günü`nde kazandıracak
 

6-10 Mart tarihleri arasında Podium Alışveriş Merkezi’ne gelen kadınlar harcarken kazanıyor; Kadınlar Günü’nün keyfini kozmetik alışverişlerinde çıkartıyor.

 

 

JLL tarafından yönetilen Podium Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine sunduğu sayısız fırsatlara Kadınlar Günü’nde bir yenisini daha ekliyor. Podium Alışveriş Merkezi’nde Kadınlar Günü’ne özel gerçekleştirilecek kampanyada 6-10 Mart günleri arasında gün içinde yapılacak 150 TL ve üzeri alışverişlere 25 TL değerinde hediye çeki verilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için Podium Kart sahibi olması gereken katılımcılar, gün içinde yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişleri karşılığında hediye çeklerini danışma bankosundan alabilecek.

 

Kazanılan hediye çekleri, kampanyaya katılan Rossmann, Podium Eczane, Flormar, Golden Rose ve Gratis mağazalarında geçerli olacak ve 13 Nisan gününe kadar kullanılabilecek. Podium Alışveriş Merkezi, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sunulanfırsatlardan faydalanmak isteyen tüm kadınları Podium’a davet ediyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder