Podium`dan çocuklara hediye sinema
 

Minik sinemaseverlere yazın en güzel hediyesi Podium’dan geliyor. Podium Alışveriş Merkezi ağustos ayı boyunca tüm çocuklara sinema bileti hediye edecek.

 

 

 

JLL tarafından yönetilen Podium Alışveriş Merkezi, keyfin ve eğlencenin adresi olmaya devam ediyor. 7’den 70’e tüm Ankaralıların yaşam merkezi olan Podium, bu kez miniklerin yüzünü güldürüyor.

Podium Alışveriş Merkezi, Ağustos ayı boyunca her Pazartesi Podium’a gelen 4-14 yaş aralığındaki tüm miniklere sinema bileti hediye ediyor. Ankara Podium ’a gelen minikler, AVM içerisinde yer alan “Hediye Sinema Bileti Nokta’sına giderek, kimliklerini gösterip hediye sinema biletlerini alabilecekler.

Podium’ un sunduğu bu keyifli fırsat ile komediden animasyona kadar birbirinden güzel vizyon filmleri, sıcak yaz aylarında dışarda vakit geçiremeyen minik sinemaseverleri bekliyor.

Eğlence ve alışverişin buluşma noktası Ankara Podium Alışveriş Merkezi, 70 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 180 mağazası ile hipermarketten tekstile, elektronikten yapı ürünlerine ulusal ve uluslararası öncü markaları aynı çatı altında buluşturuyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder