Sömestre Tatili M1 Konya AVM`de Masal Gibi

Sömestre Tatili M1 Konya AVM`de Masal Gibi

Sömestre tatili yaklaşırken alışveriş merkezleri de birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çocukların tatil sürecinde ailesi ile birlikte alışveriş merkezinde zaman geçirmelerine yönelik etkinlikler peşinde olan alışveriş merkezleri için en dikkat çeken etkinliklerden biri de M1 Konya AVM

M1 Konya AVM, sömestre tatili etkinlikleri kapsamında 23-31 Ocak tarihleri arasında her gün çocukları 3 farklı masalın ülkesine götürecek.

Kırmızı Şapkalı Kız, Karga ile Tilki ve Sindirella’nın diyarında birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacak çocuklar, masallar ülkesinde unutamayacakları iki hafta geçirecekler. Konya’da ‘Hayatın Merkezi’ olan M1 Konya AVM, sömestr tatili etkinlikleri kapsamında çocuklara 3 farklı masalı yaşatmaya hazırlanıyor.  Minikler, 23-31 Ocak 2016 tarihleri arasında her gün 13.00’ten 19.00’a kadar alışveriş merkezinde kurulacak alanda Kırmızı Şapkalı Kız, Karga ile Tilki ve Sinderella masallarının birer kahramanı olma fırsatı yakalayacak. Çocuklar masalların büyülü dünyasında gezerken sahne alan gösterileri izleyerek hep birlikte unutamayacakları bir gün gecirecekler.

M1 Konya AVM, bu etkinlikle hem miniklerin karne heyecanını kutluyor. Çocukları, yeteneklerini de geliştirebilecekleri ücretsiz etkinlikler ile masalların büyülü dünyasına yolculuk yaparak muhteşem bir sömestre tatili deneyimi yaşamaları için 23-31 Ocak tarihleri arasında her gün M1 Konya AVM’ye bekliyoruz. M1 Konya AVM Müdürü Selçuk KOÇAK; Çocuklarımızın iki haftalık sömestre tatillerini dolu dolu gecirmeleri için Masallar Ülkesi’nin interaktif oyunlarını Avm’mize getiriyoruz. Çocuklarımız masal kahramanlarıyla tanışma imkanı bulurken, büyüklerimiz de çocukluklarına dönecekler. Tüm Konya’lıları 23-31 Ocak tarihlerinde ‘MASALLAR ÜLKESİ’ interaktif tiyatro gösteri için “M1 Konya AVM’ye bekliyoruz” 
Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder