Suna Dumankaya`dan kolay ve ucuz güzellik sırları
 

Bitki ve güzellik uzmanı Suna Dumankaya, önceki gün Banu Noyan organizasyonuyla Esenyurt City Center Alışveriş Merkezi`nin geleneksel Salı Sohbetlerinde sevenleriyle bir arada geldi.

 

 

Kenan Doğulu`nun Harbiye Açıkhava konserinde sahnede düşmesinin ardından bir sahne kazası da Suna Dumankaya yaşadı.

Doğal yollarla güzelleşmenin, pürüzsüz bir cilde sahip olmanın sırlarını anlatan Dumankaya, herkesin gözü önünde sahnenin önündeki havuza düştü. Önündeki dekor havuzu görmeyen güzellik uzmanı, kendisini dinleyen hanımlara karşı bir adım atınca havuza düştü.

Büyük tehlike atlatan Dumankaya`yı, güvenlikler havuzdan çıkardı.

Kazayı yara almadan atlatan Suna Dumankaya, "Verilmiş sadakam varmış, önümde havuz olduğunu fark edemedim. Allah korudu, yaralanmadım. Sizleri de üzdüğüm için çok özür diliyorum" dedi.

Havuzdan çıktıktan sonra söyleşisine devam etmek isteyen Dumankaya, "Buraya bizi dinlemeye, bilgi almaya geldiniz. Söyleşime devam edeceğim" diye konuştu.

Esenyurt City Center AVM yönetimi ve organizatör Banu Noyan hemen Dumankaya`ya kıyafet temin etti.

Güzellik uzmanı, üzerini değiştirdikten sonra söyleşiye kaldığı yerden devam etti.

Dumankaya, hanımların evlerinde kolaylıkla uygulayabileceği tariflerle hem doğal hem de para harcamadan nasıl güzelleşeceğinin sırlarını verdi.

Fındığı teflon tavada yağını çıkarana kadar kavurun. Sonra o fındığı kaşınıza sürün. Böylece küsen kaşlarınız yeniden çıkar. Karanfilin ucunu yaktıktan sonra kaşınıza sürün. Doğal kaş boyası olarak kullanın. Ayrıca karanfil kaşların gürleşmesine ve yeniden çıkmasına yardımcı olur

1 tane salatalığı rendeleyip küçük bir tencereye atın ve üzerine 1 su bardağı süt ilave edin. Kaynadıktan sonra süzerek kalan sütü cilt temizliği için kullanabilirsiniz.

Yarım litre ılık su ile 1 tatlı kaşığı karbonatı karıştırın. Pamukla, cildinize uygulayın. Böylece cildinizdeki kırışıklıklardan kurtulabilirsiniz.

100 gram alkol ile 6 adet aspirini karıştırın. 3 gün bekletin. Cildinizi her gün bu karışımla silenseniz sivilcelerinizin yok olduğunu göreceksiniz. Cildinizi her sabah sodalı buzla kompres yaparsanız yüzünüzdeki şişlikler gidecektir. Aynı zamanda cilt bakımı için mutlaka yüzünüze Aloe Vera sürün.

Kabuğu soyulmuş yarımavokadoyu iyice ezin. İçine 2 adet bıldırcın yumurtası ve  1 çorba kaşığı susam yağını koyup iyice karıştırın. Bu karışımı saç diplerinize iyice yedirerek sürün. Saçınızı streç filmle sarıp iki saat bekletin. Sonra, saçlarınızı saç tipinize uygun bir şampuanla yıkayın. Bu kürü haftada bir tekrarlayın. Bu maske ile saçlarınız en kısa zamanda gürleşecek ve parlak bir görünüme sahip olacaktır."

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder