Tepe Nautilus 2018’e festival havasında giriyor
 

Tepe Nautilus AVM yeni yılı festival havasında bir yılbaşı programı ile karşılıyor. Piyano dinletileri, Jazz Trio performansları, çocuk ve yetişkin atölyeleri, etkinlikler, konserler, söyleşiler, sürpriz hediyeler ve ikramlar ile Aralık ayını dolu dolu geçirecek olan Tepe Nautilus, bu büyük yılbaşı coşkusunu beraber yaşamak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

Ziyaretçileriyle güçlü bir bağ oluşturduğu 15 yılı geride bırakan, İstanbul’un köklü alışveriş merkezi Tepe Nautilus, Aralık ayı boyunca birbirinden keyifli etkinlikler ve kampanyalar ile misafirlerine yeni yıl coşkusunu dolu dolu yaşatacak.

Tepe Nautilus ziyaretçileri Aralık ayında müziğe doyacak. Piyano dinletileri, Jazz Trio ile yılbaşı şarkıları, Emre Kınay ve Bora Öztoprak yılbaşı özel konseri ile müzik dolu bir Aralık ayı Tepe Nautilus ziyaretçilerini bekliyor.

Tepe Nautilus’ta yılbaşı coşkusu müzikle sınırlı değil… Aralık ayı boyunca yılbaşı temalı atölyeler Tepe Nautilus’ta çocukları ve yetişkinleri bekliyor. Tepe Nautilus AVM birbirinden farklı etkinlikleri ile her yaştan ziyaretçisine yılbaşı coşkusunu yaşatıyor. Keçe Keçe ile yılbaşı süsü atölyesinden muhteşem yılbaşı sofraları kurmanın sırlarına, tebrik kartı tasarımından yeni yıl ağacı yapımı atölyelerine birbirinden renkli ve eğlenceli aktiviteler Aralık ayı boyunca her hafta sonu ücretsiz olarak Tepe Nautilus ziyaretçileri ile buluşaca

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder