Terracity teknoloji festivaliyle eğlendirecek
 

TerraCity Alışveriş Merkezi Antalya’da bir kez daha ilklere öncülük ediyor ve Robot Dünyası aktivitesine ev sahipliği yapacak.

 

 

Terracity AVM’de 7’den 70’e herkesin ilgisini çekecek birbirinden farklı 3 boyutlu objelerle hayata farklı bakmaya ve 3 boyutlu yazıcıların nasıl çalıştığını, 3 boyutlu objeleri nasıl ortaya çıkarttığına şahit olmaya davetlisiniz. 3 boyutlu yazıcılar ile basılan ilginç ev araç gereçlerinden, kişisel eşyalardan ve hobi malzemelerine kadar tüm objeleri sergi alanında görebilirsiniz. Hepsi renkli ve eğlenceli.

Teknoloji Festivali’nde ayrıca yarışmalar da yer alacak. Tüm dünyanın büyük ilgi gösterdiği, teknolojinin dönüm noktası diyebileceğimiz robotlara vereceğiniz kodlarla yönlendirerek, yaş aralığına uygun gruplarla yarışmalar yapabilirsiniz. Bu yarışmaya katılanlar, özel olarak hazırlanan rozetleriyle başarılarını üstlerinde taşıyacaklar ve robotları, kullanım alanlarına yönelik montaj, programlama gibi bilgilere de sahip olacak.

Teknoloji Festivalin en eğlenceli kısımlarından biride Gift-Booth. Teknoloji Festivali alanı içerisinde tüm katılımcılar eğlenceli, hareketli fotoğraflar çektirebilecek ve anılarına hareket katabilecek.

21-29 Ekim günleri arasında ücretsiz olarak gerçekleşecek Teknoloji Festivalinin bir parçası olmak isteyen ve eğlenirken deneyimlemek isteyen tüm Antalyalılar TerraCity Alışveriş Merkezine davetli.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder