Ünlü isimler `En Şık Kim?` yarışmasında buluştu
 

Modanın duayen isimleri Cemil İpekçi, Neslihan Yargıcı ve manken Şenay Akay, ünlü sunucu Cem Özer moderatörlüğünde `En Şık Kim?` yarışmasında buluştu.

 

 

 

Banu Noyan organizasyonuyla Forum Trabzon`da gerçekleşen `En Şık Kim? yarışmasına katılanlar en şık ve tarz olduğunu düşündükleri kıyafetleriyle Cemil İpekçi, Neslihan Yargıcı ve Şenay Akay‘ın karşısına çıktı. Forum Trabzon`u temsilen Esma Sezeroğlu da jüride yerini aldı.

Jüri tarafından değerlendirilip puan alan yarışmacılardan ilk 3`e girmeyi başaranlar plaket ve sürpriz hediyeler kazandı. Kazanalar ödüllerini jüri üyeleri ve Forum Trabzon Müdürü Uğur Arısoy`un elinden aldı. Yarışmaya Trabzon ve çevre illerden gelenler büyük ilgi gösterdi. Yoğun katılımın ardından 64 kişi jüri karşısına çıktı.

Yarışmada birinciliği Zehra Yılmaz kazandı. İkinci Tuğba Ural, üçüncü ise Selinay Atalar oldu. Karadeniz motifleriyle bezeli örtüsü ile rakiplerini geride bırakarak birinci olan Zehra Yılmaz için Cemil İpekçi, "Bizim ülkemizde kapanmak deyince Arap gibi kapanmak aklımıza geliyor. Hâlbuki bizim bölgelerimizde farklı giyimlerimiz var. Seçtiğimiz birinci tam bir Karadeniz kadını gibi kapanmıştı. Çok beğendim" dedi.

Neslihan Yargıcı ise "Bugün yarışmaya katılanlar Karadeniz esintisini yansıttılar. "Biz buradayız" dediler. Birinci olan hanımı çok beğendik. Kendi yöresini çok güzel yansıttı" diye konuştu.

Modanın duayen isimleri son dönemde çok konuşulan Demet Akalın`ın YSL marka 35 bin liralık çizmeleriyle ilgili de açıklama yaptılar.

 

DEMET AKALIN NE GİYSE YAKIŞIYOR

Podyumların ünlü mankeni Şenay Akay, "Çizmenin çok pahalı olduğunu söylediler. Paran varsa, istediğini alırsın. Bu çizmeyi Demet giymeyecek de kim giyecek. Çok da iyi yapmış, çok yakışmış. Sonuna kadar destekliyorum. Çok da güzel çizme. O parayla insanlara yardım etsin diyenler var. Nereden biliyorsunuz yardımda bulunmadığını" dedi.

Usta modacı Cemil İpekçi ise "Paran pulun varken yemek en güzeli. Demet ne giyse yakışıyor. Çizme de çok yakışmış. Bir zamanlar benim mankenimdi. Ayrıca pırıltıya da bayılırım. Yakında bende de görürseniz hiç şaşırmayın. Zaten çok az kişi kaldı sahnesini dolduran. Demet de onların başında geliyor" diyerek ünlü sanatçıya destek verdi.

 

DÜĞÜN BİTTİĞİNDE GELİNLİK PARÇALANMIŞTI

Trakya düğünü, gelinliği ve roman danslarıyla yılın en çok konuşulan gelini olan Azra Akın`a diktiği gelinlik çok beğenilen Cemil İpekçi, ünlü mankenin düğünde gelinliğini parçaladığını söyledi.

İpekçi, "Azra 2002 yılında benim diktiğim pazen elbiseyle Dünya Güzeli seçilmişti. Azra`nın gelinliği için kardelen çiçeğinden esinlendim. Azra`yı kardelene benzettim. İlla ki Avrupalı gelinliği olması gerekmiyor. 145 metre iğne oyası kullandım. Azra sadece yılın en güzel gelini değil, düğününde en çok eğlenen gelin oldu. Akşam 9`dan sabaha karşı 4`e kadar dans etti. Roman havası oynadı. Gelinliği paramparça etti. Düğün bittiğinde gelinlik parçalanmıştı. Ayrıca kendimle de gurur duyuyorum. Çünkü iğne oyası Fransız dantelini geçti bu sene" açıklamasında bulundu.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder