Yeşilyurt AVM`de yılın müzik aralığı
 

Ev sahipliği yaptığı her aktiviteyle eğlencenin merkezi haline gelen Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kış mevsiminin finaline sahne olan Aralık ayında ziyaretçilerine keyif ve müzik dolu anlar yaşatmaya davet ediyor.

 

 

Aralık ayı boyunca her hafta sonu düzenlenecek olan müzik festivali “Yeşilyurt’ta Yılın Müzik Aralığı”, Türk pop müziğin en önemli isimleriyle müzikseverleri şehrin kalbinde buluşturuyor. “Yeşilyurt’ta Müzik Aralığı”, Bahadır Tatlıöz, Aydın Kurtoğlu, Sinan Akçıl ve Merve Özbey gibi gençlerin çok sevdiği ünlü müzisyenleri ağırlayacak.

Yeşilyurt AVM Yılın Müzik Aralığında; Müzikseverler tarafından çok sevilen, müzik dünyasında ve sosyal medyada ‘’Takvim’’ isimli şarkısıyla fenomen olan Bahadır Tatlıöz,, ‘’Tüh Tüh’’ şarkısıyla adını müzik piyasalarında kısa sürede duyuran, “Pişman” şarkısıyla ruhumuza dokunan ‘’Aydın Kurtoğlu’’, hem yaptığı bestelerle hem de sesiyle büyüleyen Sinan Akçıl’’ ve ‘’Yaş Hikayesi’’, ‘’Boynun Borcu’’ şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayan, tarzıyla sevenlerinin beğenisini kazanan ‘’Merve Özbey’’ performanslarını sergileyecek.

 

“Yeşilyurt’ta Yılın Müzik Aralığı”, Aralık ayı boyunca her hafta sonu

Yeşilyurt AVM’yi güncel müziğin en keyifli örnekleri ile buluşturacak. Etkinlikler ücretsiz. Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın. Detaylı bilgi ve yapılan etkinliklere Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilirsiniz.

 

PROGRAM

3 Aralık 2017 Pazar Saat 17:00 Bahadır TATLIÖZ 

9 Aralık 2017 Cumartesi Saat 17:00 Aydın KURTOĞLU 

16 Aralık 2017 Cumartesi Saat 17:00 Sinan AKÇIL

23 Aralık Cumartesi Saat 17:00 Merve ÖZBEY

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder