Zeynep Turan sanat dünyasıyla ilgili bomba açıklamalar yaptı
 

Ankara`nın önde gelen alışveriş merkezi Gordion AVM, ziyaretçilerine büyük sürprizler yapmaya devam ediyor. Ünlü astrolog Zeynep Turan, önceki gün Gordion Alışveriş Merkezi Aşk Festivali`nde Ankaralılarla buluştu. 

 

Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte, 17-18 Şubat tarihlerinde Gordion`da alışveriş yapanlar Zeynep Turan`la tanışma fırsatı yakaladı. Ünlü astrolog kazananların özel astroloji haritasını çıkararak merak ettiği her şeyi yanıtladı. 

 

Sevdalıların döngüsünde gökyüzü neler diyor?

4 Mart`ta başlayacak olan aşk gezegeni Venüs`ün retro hareketini yorumlayan Zeynep Turan, "Olmazlarından olduracak, kırık kalpleri sararacak, yalnızları sevindirecek, evlilikleri zorlayacak zaman geldi. Venüs’ün retro hareketi hepimizin olduğu gibi ünlülülerin hayatını da yakından ilgilendiriyor` diyerek Aşk Festivali`nde ünlülerin Venüs retrosundan nasıl etkileneceklerini anlattı.

 

İşte Zeynep Turan`dan ünlülerle ilgili yorumları

 

 

Demet Akalın:

Sağlık sorunu yaşayacak

23 Nisan 1972 Boğa burcu Demet Akalın, 2017 yılının en çok konuşulan ve en çok tartışmalara çekilen sanatçısı olacak parasal anlamda büyük dönüşümlerden geçecek. Gökyüzü, Akalın’ın yine en iddialı isim olacağını vurguluyor. Aynı zamanda Venüs Retrosu döngüsünde küçük bir sağlık sorunu atlatabilir.

 

Murat Boz:

Kariyerinde sorunlar olacak

7 Mart 1980 tarihinde doğan Boz, 2017 yılında ilişkisi ile gündemden düşmeyecek ünlüler arasında yer alacak. Hatta Murat Boz’un 1984 doğumlu Aslı Enver’le olan ilişkisi, farklı polemiklere çekilebilir.  Ünlü şarkıcı, 25 Nisan`a kadar kariyerindeki sorunların üstesinden gelirse, Boğa burcu Aslı Enver`le evlenen ünlüler kervanına katılabilir.

 

Fahriye Evcen:
Burak Özçivit`le ayrılığı konuşulacak

4 Haziran 1986 doğumlu, Fahriye Evcen’in haritası duygusal biri olduğunu işaret ediyor. 1984 doğumlu Burak Özçivit’le birlikteliği çok konuşulurken, aynı zamanda birlikte yer aldıkları projelerde güzel kazançlar elde edebilirler.  Her ikisi de mayıs ayında farklı insanlardan ilgi görebileceği gibi, ayrılıp ayrılmadıkları da magazin gündemini meşgul edecek diyor gök kubbe. Fakat tüm söylentilerin üstesinden gelebilirler.

 

Kadir Doğulu:

Ailevi problemler yaşayacak

19 Nisan 1982 doğumlu, her yaptığını en ince ayrıntısına kadar düşünen enerjisi yüksek Kadir Doğulu, nisan ve eylül aylarında ailevi problemler yaşayabileceği yoğun bir döngüye giriyor.  Aslan burcu Neslihan Atagül’ün eşine desteği ise magazin dünyasında çok konuşulacak.

 

Neslihan Atagül:

Uluslararası ödül alacak

Duygusal ve baskın yapısı ön planda olan 1992 doğumlu Neslihan Atagül uluslararası bir ödül alabilir.

 

Set aşkları başlayacak, evlilikler çatırdayacak

2017 yılını 2017 yapan günler kapıdan geçerken, en çok setlerde başlayan ilişkileri destekleyecek! Ayrıca mart nisan aylarında birçok evli ünlünün, ilişkilerindeki çatlaklar basına yansıyacak! Evliliklerin geldiği nokta, Aile Bakanlığı’na bile keskin kararlar aldırabilir.

 

 

 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder