• Samsun Lovelet AVM’de Masa Tenisi Turnuvası Heyecanı Lisanslı ve lisanssız olmak üzere toplam 209 sporcuyla başlayan ve Lovelet Outlet AVM`de düzenlenen `Masa Tenisi Halk Turnuvası` Son olarak 17 ve 18 Aralık’ta gerçekleşecek müsabakalarla tamamlanacak.Turnuva lisanslı ve lisanssız kategorilerde ayrı ayrı gerçekleştiriliyor. Katılım herkese açık. Turnuva birincilerine bisiklet ikincilere tablet üçüncülere

  • Lovelet AVM Aşçılık AtölyesiLovelet Avm`nin yaptığı "Aşçılık Atölyesi" etkinliği çocuğunuza yemek yeme alışkanlığı ve yemek yapmayı sevdirmek adına imdadınıza yetişecek. 6-28 Şubat ve 26 Mart tarihlerinde olacak olan bu etkinliğe çocuğunuzun katılmasını önemle tavsiye ederiz 

  • Lovelet AVM Bilim Adamı AtölyesiYaratıcı ve mucit çocuklar yetiştirebilmek adına Lovelet Avm`nin düzenlediği "Bilim Adamı Atölyesi" etkinliğine çocuğunuzun katılmasını sağlamanızı önemle tavsiye ederiz. 23 Ocak, 14 Şubat ve 12 Mart tarihlerinde etkinliğe yaratıcı çocuklarımızı bekliyoruz.  

  • Lovelet AVM Çiçekçilik AtölyesiHer yer çiçek açacak. Lovelet Avm `de 7 Şubat, 5 Mart ve 27 Mart tarihinde yapılacak olan "Çiçek Atölyesi" etkinliği ile duyduğunuz bahar özlemini yaşayabilirsiniz. Sizde çocuklarınız ile çiçekçilik atölyesi çalışmalarına davetlisiniz.  

  • Lovelet AVM Doktorculuk AtölyesiDoktor olmak isteyen çocuklarımızın merakla beklediği etkinlik 30 Ocak, 21 Şubat, 19 Mart tarihlerinde Lovelet Avm de yapılacaktır. Küçük doktorlarımızı bu etkinliğe bekliyoruz. Lovelet AVM çocukların kalbini fethedecek bu etkinliklerle mesleklere olan ilgiyi arttırmayı hedefliyor.  

  • Lovelet AVM İlkyardım AtölyesiHayatımızda her daim gerekli olacak ilk yardım bilgisinin çocuklarımıza da öğretilmesi adına 24 Ocak, 24 Şubat ve 13 Mart tarihlerinde Lovelet Avm de "İlkyardım Atölyesi" etkinliği olacaktır. Mutlaka çocuğunuzun katılması gerekir. 

  • Lovelet AVM İtfaiye AtölyesiÇocukları olası yangın ihtimallerine karşı bilinçlendirmek ve basit yangın tedbirlerini öğretebilmek için, İtfaiye Atölyesi etkinliğine katabilirsiniz. İtfaiye etkinliği Lovelet Avm `de 13 Şubat ve 6 Mart tarihlerinde yapılacaktır. 

  • Lovelet AVM Trafik Polisi AtölyesiTrafik Polisi Atölyesi etkinliğinde çocuğunuzun trafik kurallarını öğrenmesi ve severek uygulamasını sağlayabilirsiniz. Trafik polisi atölyesi çalışması Lovelet Avm de 31 Ocak, 27 Şubat, 20 Mart tarihlerinde yapılacaktır. Sizde çocuğunuz ile birlikte bu macerada yerinizi almayı unutmayın.