Agora AVM Aret Vartanyan`ı ağırlayacak
 

Agora Alışveriş Merkezi, D&R işbirliği ile ünlü sanatçı ve yazarları ziyaretçiler ile buluşturmaya devam ediyor.

Sevilen Yazar Aret Vartanyan, D&R işbirliği ile İzmirlilerin buluşma noktası Agora Alışveriş Merkezi’ne konuk oluyor. 11 Mart Cumartesi günü saat 15.00’te Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında Aret Vartanyan sevenleri için “İnsanız Ayıbı Yok” isimli son çıkan kitabını imzalayacak.

 

 

Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, İzmirlilerin buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi’nde daha önce Atiye, Buray, Yılmaz Özdil, Ozan Doğulu, İclal Aydın, Uğur Dündar, Gülse Birsel gibi birçok ünlü ismi ağırladıklarının ve daha birçok sevilen ismi konuk etmeye devam edeceklerinin de müjdesini verdi. Noyan; 11 Mart Cumartesi günü D&R işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Aret Vartanyan imza gününe tüm İzmirlileri davet etti.

1978 yılında İstanbul Beyoğlu’nda yoksul ama çok kültürlü, sevgi yüklü bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Aret Vartanyan 7 yaşından başlayarak yaradılış, insan ve yaşamın gizleri üzerine eksilmez bir heyecanla çalışmalarını sürdürüyor. İlk gençlik yıllarında Uzakdoğu felsefesine yoğunlaşan Vartanyan, M.Ü. İletişim Fakültesi’nde Lisans ve Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladıktan sonra burslu olarak Oxford Üniversitesi’nde Teoloji okudu ve batı felsefesi üzerine çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yazar Aret Vartanyan, roman tadında yazdığı kişisel gelişim kitapları ile tanınan bir yazar ve yeni kitabı “İnsanız Ayıbı Yok” ile yine kendi tarzı ile okurlarına güzel bir kişisel gelişim kitabı sunmaktadır. Vartanyan, hatalardan korkmamamız gerektiğini, hatalardan utanç duymanın anlamsız olduğunu, bunları kendi kendimize engel yapmamamız gerektiğini yeni kitabında güzel bir şekilde ele alıyor ve okurlarına hatalara rağmen mutlu bir hayatın sırlarını sunuyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder