Agora AVM bayram sevincini taçlandırdı
 

Agora Alışveriş Merkezi bu Ramazanda ’da eski Ramazanlara duyulan özlemi gidererek Bayramı çok özel etkinlikler ile karşılayıp, Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine keyifli zaman geçirme imkanı sundu. Ramazan ayına özel etkinlik ve kampanyaları ile bir ay boyunca ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatan Agora Alışveriş Merkezi 25-26-27 Haziran tarihlerinde Ramazan Bayramı etkinlikleri ile bayram sevincini taçlandırdı.

 

 

Agora Alışveriş Merkezi bayramda çocukları unutmadı. Hazırladığı birbirinden keyifli etkinlikler ile çocukların ve ailelerin ilgi odağı oldu. 25 ve 27 Haziran tarihlerinde Anca Beraber Kanca Beraber Müzikli Çocuk Tiyatrosu ile birliğin ve beraberliğin önemi çocuklara eğlenceli bir dille aktarıldı. Çevre Tiyatrosu oyuncularının yer aldığı “Anca Beraber Kanca Beraber” Müzikli Çocuk Tiyatrosu Bremen Mızıkacıları hikayesini konu alarak beraberliğin önemini vurguladı. Oyunun ilk bölümünde hayvanların birlik içinde haydutları kaçırdığı hikayenin ikinci bölümü Nasrettin Hoca eşliğinde eğitici öğütler verilerek tamamlandı. Agora Alışveriş Merkezi’nin minik ziyaretçilerinin de yer aldığı oyunda büyük küçük herkes doyasıya eğlendi. Yaklaşık 45 dk süren tiyatro oyunun sonunda dans edilip, bol bol fotoğraflar çekildi.

26 Haziran’ da ise Sihirbaz Gösterisi, Balon Show, keyifli yarışmalar ve maskotlar ile fotoğraf çekimi miniklere bayram coşkusu yaşattı. Doyasıya dans eden çocuklar keyifli yarışmalardan sürpriz hediyeler kazandı. Bayram boyunca her gün 15.00 ve 18.00 seanslarıyla gerçekleşen etkinlikler -1. Kat etkinlik alanında ziyaretçiler ile buluştu.

Agora Alışveriş Merkezi bu Ramazanda da Fasıl Dinletilerinden Sema Gösterilerine, Ramazana özel hazırlanan Hacivat Karagöz müzikalinden keyifli atölyelere, ramazan ikramlarından ramazana özel sergilere ve fotoğraf çekilme alanlarına kadar birçok aktivite ile Sakarya halkına özledikleri eğlenceli ve nostaljik Ramazanı yaşattı. Çocuklar için hazırladığı Agora Oyun Evi hizmeti ile de ebeveynler iftarlarını açarken çocuklar da eğitmenler eşliğinde eğitici ve eğlenceli etkinliklerle kaliteli vakit geçirdiler. Agora Alışveriş Merkezi mağazalarından en çok alışveriş yapan 6 Agora Card sahibi ziyaretçi ise muhteşem menüleri ve Sapanca’nın büyülü atmosferindeki göl manzarası ile Maja Restoran’da çift kişilik iftar yemeği kazandı.

80’li yıllarda yaz aylarının vazgeçilmez keyfi açık hava sinemaları Agora Alışveriş Merkezi’nde bayram keyfini ikiye katladı. Yıldızların altında sevilen komedi türündeki filmlerin gösterildiği Agora Açık Hava Sineması Bayram boyunca da ziyaretçiler ile buluştu. 25 Haziran Hokkabaz, 26 Haziran Eyvah Eyvah-1, 27 Haziran Eyvah Eyvah-2 filmleri saat 22.00’da Agora Alışveriş Merkezi açık otopark alanında ziyaretçilere unutulmaz akşamlar yaşattı.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder