Agora AVM çocuk ziyaretçilerini ağırladı
 

Agora Alışveriş Merkezi sosyal sorumluluk bilinci kapsamında birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kızılay Haftası’na özel olarak 28 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında Genç Kızılay Sakarya ekibi ile birlikte gerçekleştirilen sergi ve 28-29 Ekim Çocuk Etkinlikleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

 

 

Çocuklar, Kendileri İçin Hazırlanan Eğlenceli ve Öğretici Etkinliklere Katılarak, Kızılay’ın Hayatımızdaki Önemini Anlama Fırsatı Buldu!

Kızılay boyama kitapları ile yapılan serbest boyama etkinliğinde, görevliler tarafından haftanın anlam ve önemi çocuklara anlatıldı. Yüz boyama etkinliğinde ise, çocukların yüzlerine Kızılay ve Türk Bayrağı sembolleri çizildi, fotoğraf çerçevesinde hatıra fotoğrafları çekildi.

İyilik ve yardımseverlik teması üzerine gerçekleştirilen resim yarışmasında, Elvin Sare Aras birinci, Zeynep Yaren Uzun ikinci, Tuana Vatansever üçüncü seçilerek sürpriz hediyelerin sahibi oldu.

Agora Alışveriş Merkezi’nde kurulan Kızılay standında ise, ziyaretçilere broşürler dağıtılarak Kızılay’ın önemine dair bilgilendirme yapıldı, gönüllü kayıtları alındı ve çocuklara balon hediye edildi.

 

Kızılay Sergisi Bir Hafta Boyunca Agora Alışveriş Merkezi Ziyaretçilerini Ağırladı

Türk Kızılayı’nın afet durumlarında toplumun yanında ne şekilde yer aldığı, kan verme konusunda bilinç arttırıcı çalışmaları, gençlik hizmetleri, yurt içi ve yurt dışı insani yardım faaliyetlerini anlatan 44 fotoğraf, 28 Ekim - 4 Kasım’da -1. Kat etkinlik alanında sergilendi. Büyük küçük herkese hitap eden sergi, Kızılay’ın hayatımızdaki öneminin daha iyi anlaşılmasını sağladı.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder