Agora AVM ziyaretçileri yeni bir hobiye kavuştu
 

Agora Alışveriş Merkezi’nin, ziyaretçilerini daha ayrıcalıklı ve özel hissettirmek amacıyla düzenlediği ve birbirinden önemli konukları ağırladığı Agora Sohbetleri yenilendi. Yaz sezonu süresince heyecanla beklenen Agora Sohbetleri bambaşka bir konseptle geri döndü.

 

 

13 Ekim Cuma günü saat 16.00’da başlayan Kadınlar Kulübü Etkinliklerinin ilk hafta konusu ‘Amigurumi –Örgü Bebek Atölyesi’ydi. 5. Yılını dolduran Agora Kadınlar Kulübü Etkinlikleri, 2017 yılında yeni içerikleri ile katılımcılarını ağırlamaya başladı. İlk etkinliği 13 Ekim Cuma günü gerçekleşen Kadınlar Kulübü bu sene birbirinden güzel workshop çalışmaları ile sezona farklı bir başlangıç yaptı. 13 Ekim tarihinde saat 16.00-17.00 arasında Örgü Tekniği Uzmanı Derya Bektaş ile Amigurumi Etkinliğini gerçekleştiren katılımcılar, bağımlılık yapacak bir hobi edinmiş oldu. A Blok Etkinlik Alanı’nda gerçekleşen etkinlikte tüm malzemeler Agora Alışveriş Merkezi tarafından karşılandı. Derya Bektaş’ın uygulamalı olarak gerçekleştirdiği ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören atölye çalışmasında tığ ile oyuncak örme konusunda püf noktalar da verildi. Örme işleminin yanı sıra örgü bebeğin formunun oluşması için doldurma işleminin de ayrı bir beceri gerektirdiği bilinen etkinlikte, el becerilerinin sınırlarını zorlayan katılımcılar ortaya kusursuz oyuncaklar çıkardılar. Amigurumi oyuncak örmeye yeni başlayanların dahi zorlanmadan yapabildiği örgü ayıcık modeli ile başlanan çalışmada aldıkları teorik bilgiler ile pratiği birleştiren kadın ziyaretçiler evlerinde de yaratıcılıklarını konuşturup birbirinden güzel eserler ortaya çıkartacaklarının sözünü verdiler.

Agora Kadınlar Kulübü etkinlikleri 20 Ekim tarihinde Duygu Kırbuğa ile ‘Kokulu Taş Atölye Çalışması’ ve 27 Ekim tarihinde Kent Hastanesi’nin profesyonel kadrosundan Uzman Diyetisyen Gamze Gültekin’in ‘Kanserden Koruyucu Beslenme’ konulu Meme Kanseri Farkındalık Ayına özel söyleşisi ile devam edecek. Agora Kadınlar Kulübü Atölye çalışmaları kontenjan ile sınırlı olup, katılmak isteyen ziyaretçiler Agora Danışma Noktasından kayıtlarını yaptırabilecekler.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder