Agora AVM`de doğum günü partisi
 

Çocuklar için birçok eğlenceli organizasyona ev sahipliği yapan Agora Alışveriş Merkezi, her ay belirlenen iki günde doğum günü kutlamalarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

 

 

Geleneksel hale gelen partilerin bu ay ki kutlamasının ilki Ekimin 9’unda gerçekleştirilirken, ikincisi 23’ünde düzenlenecek. 3 – 10 yaş arası akim doğumlu çocuklar kendileri için özel olarak yapılacak etkinlikte keyifli ve unutulmaz bir gün geçirecekler.

 

Doğum Günü Partileri Her Ay Çocukları Bekliyor!

Agora Alışveriş Merkezi, Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında her ay, -1. Kat etkinlik alanında, saat 18.00-20.00 arasında miniklere özel doğum günü partisi düzenlemeye devam ediyor. Çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi gören Agora Doğum Günü Partileri, ayda iki gün kutlanıyor. Ekim doğumlular için birincisi 9 Ekim’de gerçekleşen doğum günü partisinin, ikincisi ise 23 Ekim’de kutlanacak. Her ay, içinde bulunulan ayda doğan 3-10 yaş arası tüm çocukların katılım gösterebildiği eğlenceli doğum günü partilerinde minik ziyaretçiler, doyasıya kutlama yapıyorlar.

 

Minik Ziyaretçilere Özel Davet!

Minik davetlilerin palyaçolar tarafından karşılanmasıyla başlayacak partide, sihirbazın ilgi çeken gösterileri sahnelenecek, illüzyon gösterisinin hemen ardından, özel olarak hazırlanan pasta ve içecek ikramı ile kendilerini ayrıcalıklı hissedecek olan çocuklar, sonrasında yüzlerini diledikleri gibi boyatabilecek, palyaço ile beraber çeşitli oyunlar oynayacak, mini diskoda dans edip eğlenecek. Partinin sonunda ise tüm katılımcılar kendilerine sunulan birbirinden güzel hediyelerle partinin tadını doyasıya çıkartacaklar.

Agora Doğum Günü Partisi’ne kayıt yaptırmak isteyen ebeveynler, çocuklarının kimlikleri ile birlikte Agora Alışveriş Merkezi Danışma Noktası’ndan kayıt yaptırabilecekler.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder