Agora AVM’den eğlenceli atölyeler
 

Agora Alışveriş Merkezi’nin, ziyaretçilerini daha ayrıcalıklı ve özel hissettirmek amacıyla düzenlediği ve birbirinden önemli konukları ağırladığı Agora Sohbetleri yenilendi. Yaz sezonu süresince heyecanla beklenen Agora Sohbetleri bambaşka bir konseptle geri döndü.

 

 

Agora Kadınlar Kulübü üyeleri, düzenlenen etkinlikler kapsamında hem alanlarında uzman kişilerle yapılan söyleşilere katılabiliyor hem de hobi atölyeleri ile maharetlerini sergiliyorlar. 20 Ekim Cuma günü saat 16.00’da başlayacak.

5. yılını dolduran Agora Kadınlar Kulübü Etkinlikleri, 2017 yılında yeni içerikleri ile katılımcılarını ağırlıyor. Kadınlar Kulübü bu sene birbirinden güzel workshop çalışmaları ile sezona farklı bir başlangıç yaptı. 20 Ekim Cuma günü saat 16.00-17.00 arasında Duygu Kırbuğa ile Kokulu Taş Atölyesini gerçekleştirecek olan katılımcılar, bağımlılık yapacak bir hobi edinmiş olacaklar. A Blok Etkinlik Alanı’nda gerçekleşecek etkinlikte tüm malzemeler Agora Alışveriş Merkezi tarafından karşılanacak. Duygu Kırbuğa’nın uygulamalı olarak gerçekleştireceği atölye çalışmasında kokulu taş yapımı konusunda püf noktalar da verilecek. Vazo içerisinde çiçekler, çerçeve ve melek yapımı ile 3 farklı kokulu taş modeli tasarlayacak olan katılımcılar, el becerilerini geliştirmiş olacaklar. Kokulu taş yapımına yeni başlayanların dahi zorlanmadan yapabileceği modeller ile başlanacak etkinlikte, alacakları teorik bilgiler ile pratiği birleştirecek olan kadın ziyaretçiler evlerinde de yaratıcılıklarını konuşturup birbirinden güzel objeler ortaya çıkartabilecek.

Agora Kadınlar Kulübü etkinlikleri 27 Ekim tarihinde Kent Hastanesi’nin profesyonel kadrosundan Uzman Diyetisyen Gamze Gültekin’in ‘Kanserden Koruyucu Beslenme’ konulu Meme Kanseri Farkındalık Ayına özel söyleşisi ile devam edecek. Agora Kadınlar Kulübü Atölye çalışmaları kontenjan ile sınırlı olup, katılmak isteyen ziyaretçiler Agora Danışma Noktasından kayıtlarını yaptırabileceklerdir.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder