Agora`dan sosyal sorumluluk projesi
 

“Bir Oyuncak Bir Tebessüm Kampanyası” için ziyaretçiler oyuncak bağışlarına devam ediyor. Agora Alışveriş Merkezi’nde bulunan kumbara, sosyal sorumluluk projesine katkı sağlamak isteyen Sakaryalılar için 18 Aralık tarihine kadar AVM danışma noktasında olacak.

 

 

Çocukların kişisel gelişimine yardımcı olan, hayal güçleri ile onları bazen uzak bir ülkenin kahramanı bazen de ormanın içindeki bir maceraperest yapan oyuncaklar, Agora Alışveriş Merkezi’nde ihtiyaç sahibi çocuklar için toplanmaya devam ediyor.

18 Eylül Pazartesi günü “Bir Oyuncak Bir Tebessüm” adıyla başlayan ve 18 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında elde edilen oyuncaklar, yeni sahipleri ile buluşacak. ‘Gülümsemeyen Çocuk Kalmasın’ düşüncesiyle yola çıkılan proje ile gelişim çağındaki çocukların dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma duygularının da güçlendirilmesi hedefleniyor.

İlkinin 2016 yılında gerçekleştirildiği “Bir Oyuncak Bir Tebessüm” projesi kapsamında 300 oyuncak Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen bir anaokuluna bağışlandı. Projeye destek olmak isteyen ziyaretçiler, Agora Alışveriş Merkezi danışma

bankosu yanında bulunan oyuncak kumbarasına oyuncaklarını bırakarak çocukların gülümsemesine katkıda bulunabilir.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder