Akasya Kültür Sanat, baharı eğlenceyle karşılayacak
 

AKS, Nisan ayının ilk haftasına hızlı bir giriş yapıyor. Tiyatro severlerin heyecanla beklediği usta isimleri ağırlayacak olan Akasya Kültür Sanat, baharı dolu dolu eğlenceyle karşılayacak.

 

 

1 Nisan Cumartesi günü Süheyl& Behzat Uygur tiyatrosu’nun uzun yıllardır başarıyla oynadığı ‘Markopaşa’ oyunu yeni bir yorumla müzikal olarak AKS’ de sahnelenecek. Büyük usta Nejat Uygur’un yıllarca sahnelendirdiği oyunu usta tiyatrocu Necla Uygur oğulları Süheyl ve Behzat Uygur ile hayat verecek.

7 Nisan Cuma günü başrolünü usta tiyatrocu Haldun Dormen’in oynadığı Moliere’in ölümsüz eseri ‘Kibarlık Budalası’ AKS izleyicileri ile buluşacak. 17. Yüzyıl Fransa’sında cahil, saf ama zengin bir adamın asilzade olma amacını anlatan oyun olağanüstü hikayesi ile sahneye taşınacak.

8 Nisan Cumartesi günü AKS çocuk misafirlerinin heyecanla beklediği ‘ Afacan Sincaplar ve Maymun Tilki’ oyunu minik misafirler ile buluşacak. Ormanda yaşayan dört afacan sincap’ın başından geçen hikayeler eğlendirirken öğretecek.

14 Nisan Cuma günü Londra’da 10 sezon kapalı gişe oynayan müthiş komedi‘Shakespeare’in Bütün Eserleri’ AKS’ de tiyatro severler ile buluşacak. Shakespeare’nin bütün eserlerinden kısa oyunların yer aldığı oyunun sonunda işler karışacak ve izleyicileri çok güldürecekler.

AKS Çocuk oyunları saat 13.00`te, diğer tüm oyun ve dinletiler saat 20.30`da başlayacak.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder