Akmerkez`de sanat labirenti
 

Her koridorunda farklı hikâyeler barındıran, 50 eserin sergileneceği bir sanat labirenti olan Art Maze Akmerkez kapılarını açtı. Genç sanatçıları ve sanatı desteklemek için hayata geçirilen proje, farklı sanatçıların işlerine dönemsel olarak ev sahipliği yapacak.

 

 

Her koridorunda farklı hikâyelerin yer aldığı, labirent formunda konumlanan Art Maze kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Akmerkez’in Nispetiye ana giriş kapısında konumlanan ve 60 metre karelik bir alanı kaplayan bu sanat labirentinde genç sanatçıların özellikle illüstrasyon ve fotoğraf alanlarındaki eserleri sergilenecek.

İlk adımınızdan itibaren baktığınız her eserde düşüneceğiniz, hissedeceğiniz, keşfedeceğiniz bir ilham labirenti olma özelliği taşıyan Art Maze’in ilk sergisinde Bahar Meydan, Berke Taşdelen, Doğan Kayacık, Elif Danışmaz, Asena Doğan, Neslihan Uluağaç, Tanyeli Erdem, Gökay Çatak, Nergiz Çağ, Zeynep Gürsel, Esra Çolak, Bilgesu Parmaksız, Orkun Gökçeoğlu, Emre Uçar, Doğukan Aksoy ve Burçak Akan gibi genç sanatçıların eserleri sergilenecek. Sergi her gün 10:00 ve 22:00 arasında ziyarete açık olacak.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder