Antares’in yıldızları ödüllerine kavuştu
 

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezinin gelenekselleşen personel gecesi ve yılbaşı eğlencesi “Antares’in Yıldızları Gecesi” 27 Aralık Çarşamba Günü yapıldı.

 

 

Antares Alışveriş Merkezi`ndeki mağazalara 15 kategoride yılın mağazası ödülü verilen gece de Merve Özbey ve Erdem Kınay sahne aldı.

Personel gecesi, saat 20.00 de kapıların açılmasıyla başladı. Antares AVM Müdürü Ayperi Özyurt: “Bu bina taş bir yapı, burayı Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi yapan içinde ki siz değerli personellerimizdir. Umarım 2018 tüm güzellikleriyle geçer.” diye konuştu.

Gece, yemek ve ardından ödül töreniyle devam etti. Yılın mağazalarının ödüllerini Antares AVM İcra Kurulu üyeleri Sayın Mustafa Çayırpınar ve Sayın Ramazan Kahraman verirken 2000 TL yılın personeli ödülü Antares Direm Eczanesi personeli İsa Gümüş’ün oldu.

Ödül töreninin ardından Merve Özbey ve Erdem Kınay’ın katılımıyla eğlence doruklara taşındı. Merve Özbey sevilen parçalarını seslendiren sanatçı yaklaşık olarak bir saat sahnede kaldı. Merve Özbey’in iyi dilekleriyle sahneden ayrılmasıyla Erdem Kınay Dj performansı başladı.

2017 yılın personel ve mağazalarının belirlendiği gece Erdem Kınay geç saate kadar AVM personelini eğlendirdi.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder