BYZ Outlet’te artık çocukların da özel bir alanı olacak
 

Başyazıcı Grubu tarafından hayata geçirilen Kayseri’nin en yeni ve en büyük outlet alışveriş merkezi BYZ Outlet’te artık çocukların da özel bir alanı olacak. Yemek katından yapılacak 10 TL ve üzeri alışverişlerde 1 saat ücretsiz olan BYZ Çocuk Kulübü sayesinde Kayserili çocuklar eğlenirken aileleri de alışverişin keyfini çıkaracak.

 

 

 

Kayseri’nin en büyük outlet alışveriş merkezi olarak hizmet veren BYZ Outlet, çocukların doyasıya oynayıp eğlenebileceği özel bir alan hazırlandı.

Hafta sonları 13:00 ve 21:00 saatleri arasında hizmet verecek olan BYZ Çocuk Kulübü’nde çocuklar güvenli bir ortamda eğlenirken aileleri ise alışverişini rahatlıkla yapabilecek.

4 Mart tarihinde hizmet vermeye başlayacak olan BYZ Çocuk Kulübü, yemek katındaki mağazalardan 10 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes için 1 saat ücretsiz olacak.

60 metrekare alandan oluşan BYZ Çocuk Kulübü’nde top havuzu, trambolin, çocuk oyuncakları, boyama kitapları gibi çocukların eğlenebileceği birçok aktivite bulunuyor.

 

 

BYZ Outlet’te yeni açılan Dastini Bebe Market ve Soft Ice Cream kiosku ile IGS, Levi’s & Dockers, Recep Usta Exclusive Pide & Lahmacun Salonu, Porland, Flo Outlet, Maba Store, Maba Outlet, Mavi, Hummel, English Home, Çift Geyik Karaca, Zingora, Takıştır, My Dekolte Ayakkabı, Özdilek, Simit Sarayı, Arçelik, Bimeks, Italian Store, Kaşmir Halı, Katia & Bony, Çemen’s Mutfak, Dr. Mangal, Pizza Wings, Bursa Kebap Evi, Beğendik Market gibi markalar bulunuyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder