CEZA Mall Of İstanbul Konseri 7 Şubat`ta!

CEZA Mall Of İstanbul Konseri 7 Şubat`ta!

CEZA hayranları ile Mall Of İstanbul `da buluşuyor. CEZA yeni ve eki tüm şarkılarını hayranları ile  7 Şubat`ta Mall of İstanbul MOİ sahnede seslendirecek. Bu muhteşem konseri kaçırmayın.

CEZA 7 Şubat`ta Mall of İstanbul MOİ konser bileti için burayı tıklayabilirsiniz. Ayrıca Mall Of İstanbul AVM hakkında detaylı bilgilere ve mağazalarına da ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Sizde canlı orkestra eşliğinde CEZA `ya eşlik etmek için acele edin. Biletler hızla tükeniyor.

 

Ceza Canlı Orkestrasıyla Birlikte 7 Şubat’ta Mall of İstanbul’da.

NPR Müzik`in 2015`in en iyi şarkıları listesinde "Suspus" ile tek Türk sanatçı olarak yer alan CEZA, canlı orkestrasıyla birlikte 7 Şubat`ta Mall of İstanbul MOİ sahnede!

2002 yılında ilk solo albümü Med Cezir`i yayımlayan Ceza; ardından "Rapstar", "Feyz Al", "Yerli Plaka", "Evin Delisi", "Bomba Plak", "Onuncu Köy", "Türk Marşı" ve "Suspus" isimli albüm ve single çalışmalarını yayımladı. ABD`li efsanevi rap sanatçısı Tech N9ne`ın "All 6`s & 7`s" albümündeki "Worldwide Choppers" adlı parçada rap müziğin dünya genelinde önemli isimleri ile birlikte yer aldı.



Yurt içi ve yurt dışında çeşitli festivallerde sahne alan ünlü rapçi, aynı zamanda MTV EMA ödülünü alan ilk Türk müzisyen oldu. CEZA, iTunes tarafından 2015`in En İyi Rap /Hip Hop albümü seçilen "SUSPUS"un yanı sıra, dünden bugüne en sevilen şarkılarıyla 7 Şubat Pazar akşamı 21:00`da, Mall of İstanbul`da dinleyicileri ile buluşacak

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder