Eğlenerek öğrenmenin yolu Forum Erzurum`da
 

Erzurum’un yaşam merkezi Forum Erzurum’un, çocuklar için hazırladığı dopdolu etkinlik atölyeleri tüm hızıyla sürüyor. 18 Şubat gününde başlayan ve oldukça yoğun ilgi gören etkinlik atölyeleri 11-12 Mart günlerinde Tavşan Yapım Atölyesi ve Şemsiye Atölyesiyle çocuklarla buluşmaya devam edecek.

 

 

Erzurumluların buluşma noktası Forum Erzurum, çocuklara yönelik keyifli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. 18 Şubat tarihinde başlayan ve her hafta sonu çocuklarla buluşan etkinlik atölyelerine miniklerin ilgisi oldukça yoğun oldu. 11-12 Mart günlerinde çocuklarla buluşmaya devam edecek olan Tavşan Yapım Atölyesi ve Şemsiye Atölyesiyle çocuklar hem eğlenip hem öğrenecek.

 

Forum Erzurum’da gerçekleşen etkinliklerde; kukla yapım atölyesinden taş boyama atölyesine, keçeden magnet atölyesinden çerçeve yapım atölyesine kadar birçok eğitici aktivite çocuklarla buluştu. Çocukların ilgisinin yoğun olduğu etkinlik atölyelerinde çocuklar hem el becerilerini geliştirme hem de arkadaşlarıyla birlikte sosyalleşme fırsatı buldu.

 

 

11 Mart Cumartesi günü Tavşan Yapım Atölyesi ve 12 Mart Pazar Şemsiye Atölyesiyle devam eden bu renkli etkinlik atölyelerine tüm minik ziyaretçiler davetli.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder