Emaar Square`in müzikleri SMG’ye emanet
 

Dijital müzik yayıncılığının lideri SMG’nin hizmet verdiği markalar arasına, dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar’ın İstanbul’daki AVM ve rezidans’ı eklendi. Emaar Square Mall ve Emaar Square Residences için, cazdan Türk ezgilerine, lounge’dan popa uzanan farklı tarzlarda birçok müzik listesi hazırlayan SMG, müzik yayınına ek olarak Türkçe ve İngilizce anons hizmeti de veriyor.

 

 

Dünya markalarından küçük işletmelere kadar 450 firmaya 8.500’e yakın noktada dijital müzik yayını hizmeti veren SMG, müşteri portföyüne Emaar Square Mall ve Emaar Square Residences’ı da ekleyerek, müzik ve anons yayınlarını gerçekleştirmeye başladı.

Emaar Square, dünyanın en büyük ve 80 milyon ziyaretçisi ile en çok ziyaret edilen alışveriş merkezi olan The Dubai Mall’un geliştirici Emaar Properties’in İstanbul’daki ilk alışveriş merkezi ve Anadolu Yakası’nın en yeni ve iddialı yaşam merkezi olma özelliğini taşıyor.

Seçkin bir yaşam konsepti sunan Emaar Square Residence’taki 17 ayrı alanda; alışveriş, eğlence ve gastronominin enlerini bir araya getiren Emaar Square Mall’da ise 8 ayrı alanda müzik hizmeti veren SMG, her alana özel müzik listeleri oluşturdu. Cazdan Türk ezgilerine, lounge’dan popa uzanan listeler, alana, güne ve saate göre değişiklik gösteriyor.

SMG, Emaar Square Mall’da müzik yayınına ek olarak anons hizmeti de veriyor. Türkiye’ye ilk defa gelen lüks mağaza ve markalara ev sahipliği yapan Emaar Square Mall’un müşteri kitlesi göz önünde bulundurularak, anonslar Türkçe ve İngilizce olmak üzere iki dilde yapılıyor.

Emaar ile gerçekleştirilen anlaşma hakkında bilgi veren SMG Yönetim Kurulu Başkanı Gül Girer Alimgil, “Dünyanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinden biriyle iş birliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emaar Square projelerinde, rezidans sakinlerinin ve alışveriş merkezi ziyaretçilerinin çok keyif alacağı alanlar sunuyor. Biz de kendilerine özel müzik listeleri hazırlayarak bu keyfi daha da artırmayı hedefledik. Anonslarımız ise, Emaar Square Mall ziyaretçilerinin hayatını kolaylaştırırken, hedef kitleye en doğru mesajın verilmesini sağlayacak” diye konuştu.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder