Filiz Özkol`la astroloji günü Antares`te
 

Adını, Samanyolu`nda yer alan, Güneş`ten 400 kat daha büyük ve 60 bin kat daha parlak olan bir yıldızdan alan Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 2017 yılının son ünlü konuğu astroloji bilimcisi Filiz Özkol’u ağırladı.

 

 

24 Aralık Pazar günü ana fuaye alanında düzenlenen etkinlik, astroloji meraklılarının yoğun ilgisiyle gerçekleştirildi. Filiz Özkol 2018 yılına dair öngörülerini, burçların neler getireceğini, beklenen gök olaylarının burçlara yansımasının neler olacağını yorumladı.

Astroloji dışında günlük hayata dair yorumlama da yapan Filiz Özkol, ziyaretçilerin burçlar hakkında merak ettiği soruları da yanıtladı. Katılımcıların hepsiyle yakından ilgilenen ve fotoğraf çektiren Özkol’un söyleşiden çok keyif aldığı kaydedildi. “Ankara’nın kendisinde çok önemli olduğunu” belirten astrolog her fırsatta Ankara da olduğu için mutlu olduğundan söz etti. İnstagram üzerinden yapılan yarışmaya katılan şanslı 3 kişiye özel yorumlama yapan astrolog sevenlerinin alkışları arasında Antares’ten ayrıldı.

Açıldığı ilk günden itibaren ziyaretçilerini etkinlikleriyle şaşırtan ve eğlendiren Antares, 2018 yılında da Ankara’nın alışveriş ve yaşam yıldızı olmaya devam edecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder