Haftasonu Antares’te sağlıklı geçti
 

Düz Göbek Sağlıklı Bebek ve 28 Gün Yeter kitaplarının yazarı Merve Bilge Atalay 11 Kasım Cumartesi günü Antares’te sevenleriyle buluştu.

 

 

Ziyaretçilerle Sağlıklı yaşam ve diyet üzerine söyleşi gerçekleştiren ünlü diyetisyen katılımcıların sorularını örneklerle cevapladı. Vücut tiplerini açıklayan ve sağlıklı yaşam için tüyolar veren Merve Bilge daha sonra evde uygulanacak diyet tariflerini paylaştı. Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan yazar, kimseyi kırmayarak tek tek bütün soruları yanıtladı. Etkinliğe sponsor olan Accort mağazası ise bütün katılımcılara hediye çeki dağıttı.

Merve Bilge Atalay ve ekibi bütün katılımcıların vücut ölçümlerini yaptıktan sonra Accort mağazasına geçtiler. Mağazada devam eden etkinlik, katılımcıların vücut tiplerine göre nasıl giyinmeleri gerektiği üzerine söyleşiyle devam etti.

12 Kasım Pazar Günü Orta alanda yapılan Resim Atölyesi minik ziyaretçilerin eğlenceli anlar geçirmesini sağladı. Minikler, yaptıkları resimleri sergileme ve yüz boyamayla  Antares`te eğlenceli bir Pazar geçirdi.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder