Halil Söyletmez Agora`da hayranlarını kahkahalara boğdu
 

Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez, 4 Ağustos tarihinde vizyona giren “Cumali Ceber” filmini, Agora Sinemaları’nda Sakaryalı hayranları ile izledi. 12 Ağustos Cumartesi günü, saat 14.00’de hayranları ile buluşan Söyletmez; takipçilerinin tüm sorularını samimiyetle yanıtladı.

 

 

 

Sosyal medyada videoları ile büyük yankı uyandıran Halil Söyletmez, Cihan Berk Berkeban tarafından senaryolaştırılan ve Gökhan Gök’ün yönettiği ilk filmi “Cumali Ceber” ile Sakaryalı takipçileriyle buluştu. Agora Sinemaları’nın ev sahipliği yaptığı organizasyonda fenomen sanatçı, hayranlarının sorularını tek tek yanıtladıktan sonra sevenleri ile fotoğraf çektirmeyi de unutmadı. Agora Sinemaları 1 nolu salonunda, “Cumali Ceber” filmini seyircilerin arasında izleyen ünlü konuk, karşılaştığı yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

İzmit doğumlu olan Halil Söyletmez, Agora Sinemaları’nda filme yoğun ilgi olduğunu ve özellikle Agora Alışveriş Merkezi’ni tercih ettiklerini söyledi. Çekimlerin üç hafta sürdüğü “Cumali Ceber” filminde başından geçen olaylara da değinen Söyletmez; en çok otobüs sahnesinde zorlandığını ancak tüm güçlüklerin tatlı bir anı olarak kaldığını belirtti. Filmde yer alan ünlü konukların tümüyle yakın arkadaş olduğunu dile getiren oyuncu, Ferhat Göçer, Ece Seçkin, Gökhan Keser ile çekimler sırasında çok keyifli çalıştıklarını dile getirdi. İkinci film için

çalışmalara başladıklarını müjdeleyen Söyletmez, hayranlarının mutluluğunu ikiye katladı. 1989 yılından bu yana en iyi açılış yapan yaz filmi olduğunu, bugün itibari ile 200 bin izleyiciyi geçtiğini belirtti.

Samimi ve sıcak davranışları ile ilgi toplayan fenomen seyircilerin sorularını da yanıtladı. “Neden sürekli siyah tişört giyiyorsunuz?” sorusuna verdiği “ Param yok, başka bir şey alamıyorum!” cevabı ile salonu kahkahaya boğan Halil Söyletmez, “Cumali ismine nasıl karar verdiğiniz?” diye merak eden izleyicisine “Kendimiz bulduk. ‘Ceber’ insan demek, ‘Cumali’yi ise salladık” diyince alkış tufanı koptu.

Filmi beraber izlediği seyirciler ile Sakarya Spor taraftarları tarafından hediye edilen atkıyı takarak fotoğraf çektiren ünlü konuk, herkese gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder