Kahkaha dolu bir yol hikayesi
 

BKM yapımı ‘Yol Arkadaşım’ filminin oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak filmin yönetmeni Bedran Güzel ile birlikte filmin özel gösterimi için Mall of İstanbul’a geliyor. İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Bedran Güzel, film gösterimi öncesinde sevenleriyle sohbet edecek ve selfie çekimi yapacak.

 

 

İbrahim Büyükak’ın yazdığı ‘Yol Arkadaşım’ filmi 27 Ekim 2017, Cuma günü vizyona giriyor. Filmin kadrosunda Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Emre Kınay, Eda Ece ve Aslı Bekiroğlu gibi ünlü isimler yer alıyor. Kahkaha dolu filmin başrol oyuncuları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, filmin yönetmeni Bedran Güzel ile birlikte 29 Ekim 2017, Pazar günü özel gösterimle Mall of İstanbul’a geliyor.

‘Yol Arkadaşım’ın başrol oyuncuları ve yönetmeni; Türkiye’nin en büyük sinema kompleksi MOİ Cinetech’te saat 16.00’da salon 1 ve salon 7’de sevenleriyle bir araya gelecek. Ünlü oyuncular isimler kısa sohbetin ardından tüm sinema salonundaki izleyicilerle gelenekselleşen selfie çekimi yapacak. Mall of İstanbul, sosyal medyasından düzenlediği yarışma ile 4 şanslı kişiye 29 Ekim’deki gösterime bilet hediye edecek.

 

Onur (Oğuzhan Koç) ile hem sakar hem de çılgın bir karakter olan Şeref (İbrahim Büyükak)’in yol arkadaşlığını anlatan BKM yapımı filmin yönetmeni Bedran Güzel.

Filmin hikayesi; Başarısız bir ilaç mümessili olan Onur’un (Oğuzhan Koç) kurban bayramına üç gün kala üç zor hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e (İbrahim Büyükak) rağmen başarmak. Bir telefon uygulamasıyla tanışan ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Onur ve Şeref’in eğlence ve macera dolu yolculuğu, izleyen herkese kurduğu hayal ile yaşadığı hayat arasındaki farkı sorgulatacak.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder