Mavi Bahçe`de çocuklara özel resim atölyesi
 

İzmir’in yaşam alanı MaviBahçe’de çocuklara Özel resim atölyesi kuruldu. Resim Öğretmeni Turan Demir’in eğitim verdiği atölyede çocuklar gezegen ve gezegen üzerinde yaşayan canlıları resmetti.

 

 

İzmir’in yaşam alanı MaviBahçe birbirinden eğitici ve eğlenceli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ağaç Kakan Kukla Atölyesi’nin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar Resim Öğretmeni Turan Demir’in önderliğinde resim yaptı. Gezegen, Uzay ve Gezegende Yaşayan Canlılar konulu resimler çizen çocuklar, hayal güçlerini geliştirdi.

Etkinlik ile ile ilgili bilgi veren Resim Öğretmeni Turan Demir, “MaviBahçe’nin organizasyonuyla burada bir resim atölyesi kurduk. Çocuklar bu atölyede gezegeni ve gezegende yaşayan canlıları kendileri tasarlıyorlar, kendileri çiziyorlar. Öncelikle çeşitli malzemelerle gezegen ve uzay formu oluşturuyoruz. Daha sonra onların üzerine gezegende yaşayan canlıları koyuyoruz. Çiziyoruz, boyuyoruz, katlıyoruz, kesiyoruz, yapıştırıyoruz. Çocuklarla birlikte fantastik bir dünya yaratmak istedik. Burada hayal güçlerini geliştiriyorlar. Uzayda olmasını istedikleri her şeyi keserek, çizerek uzaya yerleştiriyorlar” dedi.

MaviBahçe yetkilileri ise çocuklar için gerçekleştirilen etkinliğin eğitici ve eğlenceli bir organizasyon olduğunu söyledi. Ebeveynler alışveriş yaparken çocukların da resim atölyesi ile hayal güçlerini geliştirdiklerini söyleyen yetkililer, yararlı ve keyifli etkinlikler yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.

 

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder