Minik eller mikrofonda
 

Axis İstanbul AVM’de ekranların başarılı ismi, miniklerin “Evrim Ablası”, Evrim Akın bu hafta Minik Eller Mikrofonda etkinliği ile Axis İstanbul’da miniklerle buluşuyor, birlikte eğleniyor.

 

 

Tarihi yarımadanın yanı başında yer alan Vatan Caddesi ile E5’in kesiştiği noktada, Bayrampaşa Metro istasyonunun hemen yanında bulunan Axis İstanbul AVM’de, ekranların sevilen ismi Evrim Akın 21 Ekim Cumartesi ve 29 Ekim Pazar günleri 16:00-17:00 saatleri arasında miniklerle buluşuyor.

“Minik Eller Mikrofonda” etkinliği ile çocuklar en güzel şarkıları Evrim Akın ile birlikte söylüyor, sahnede yeteneklerini keşfederek, diledikleri gibi eğleniyor. 14:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte minikler, sunucu Burak ile sahnede sevdikleri şarkıları söyleyecek, 16:00-17:00 saatleri arasında da Evrim Akın şarkılara eşlik edecek. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte, sahnede yeteneklerini sergileyen minikler sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Önceki hafta “Minik Eller Mikrofonda” etkinliğinin ilki Axis Kağıthane’de yüzlerce çocuğun katılımıyla gerçekleşmiş ve yoğun ilgi görmüştü.

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığı ile hayata geçirilen ve ECE Türkiye tarafından yönetilen Axis İstanbul AVM’de renkli etkinlikler ve kampanyalar gerçekleşmeye devam edecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder