Next Level Anneler Günü`nü çok özel bir kahvaltıyla kutladı
 

Türkiye’nin yenilikçi gayrimenkul şirketi Pasifik tarafından hayata geçirilen Next Level Çayyolu, Anneler Günü’nü Next Level Alışveriş Merkezi’nin Teras’ında yeni açılan Masa Restoran’da çok özel bir kahvaltıyla kutladı. Next Level Çayyolu`nun ev sahipleri ile ev sahibi olmak isteyenleri Next Level farkı ile buluşturan kahvaltıya Ankara`nın ünlü aileleri de renk kattı.

 

 

Keyifli bir kahvaltının ardından Next Level Çayyolu’nun detaylarının anlatıldığı etkinlikte unutulmaya yüz tutmuş sıcak komşuluk ilişkileri de hatırlandı.

Next Level Ankara’nın başarısı sonucunda gelen yoğun talep üzerine başlanan projede, villa, loft, teraslı, buçuk oda çözümlü ferah dairelerin yanı sıra ayrıcalıklı penthouse seçenekleri de bulunuyor. Detayları özenle tasarlanan projede, 3+1’den, 7,5+2’ye kadar farklı büyüklükte toplam 429 konutta 92 farklı daire tipi sunuluyor. Projede tüm konutlara en az iki araçlık kapalı otopark alanı veriliyor. Next Level Çayyolu, 101 dönüm orman alanının yanı başında ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin tam ortasında yer alıyor. Next Level Çayyolu’nda yemek okulundan standart ölçülere sahip kapalı basketbol salonuna, açık ve kapalı yüzme havuzlarından piknik yapılabilecek, futbol oynanabilecek, açık havada sinema keyfi yapılabilecek 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanına kadar farklı sosyal imkânlar veriliyor.

 

 

Özel bahçeleri, geniş terasları, keyifli balkonları ile yeşille iç içe bir yaşam vaat eden Next Level Çayyolu, klasik tarzı sevenlere Viyana, modern, minimalist ve yenilikçi ögelerden hoşlananlara Milano, modern ile klasiğin harmanlanıp farklı yorumlanmasını sevenlere ise Chicago ile üç ayrı tarzda iç mimari seçeneği sunuyor.

Doğu ve Batı adalarda kaba inşaatı tamamlanan Next Level Çayyolu projesinin 2018 yılının sonundan itibaren teslim edilmesi planlanıyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder