Orion`da BMW çekilişine sayılı günler kaldı
 

Orion’da yaptığınız her alışveriş sizi son model bir BMW sahibi olmaya daha da yaklaştırıyor. Kampanyada artık son haftaya girilmişken başvurularda da yoğunluk yaşanıyor. Alışverişlerinde Orion’u tercih eden ve fişlerini Orioncard’larına işletenler BMW çekilişinde şanslarını artırıyor.

 

 

Orion’un BMW 1.18i ve iPhone 7 çekilişine katılmak isteyenlerin tek yapması gereken, her tutardaki fişlerini Orioncard’larına işletmek. Orion Danışma’ya başvurarak Orioncard’larına fişlerini işletenler kampanya süresince toplamdaki her 75 TL için bir çekiliş hakkı kazanacaklar. Kampanyaya katılmak için fiş tutarının 75 TL olması gerekmiyor. İster 1 liralık ister 10 liralık her tutardaki fişlerle siz de BMW veya iPhone7 kazanma şansını yakalayabilirsiniz.

Giyimden dekorasyona, gıdadan elektroniğe, sinema biletinden araba yıkatmaya kadar Orion bünyesindeki tüm işyerlerinden yapacağınız alışverişler, sizi bu harika hediyelere bir adım daha yaklaştıracak. Kampanyaya katılım için son gün 3 Mart. Talihlilerin belirleneceği çekiliş ise 8 Mart Çarşamba günü saat 14:00’te yapılacak. Noter huzurunda ve halka açık olarak Orion’da yapılacak çekilişi isteyen herkes izleyebilecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder