Rölyef Sergisi Agora AVM`de
 

 

Agora Alışveriş Merkezi, Dünya Engelliler Günü’ne özel olarak “Alüminyum ve Bakır Rölyef Sergisi’ne 02-08 Aralık’ta ev sahipliği yapacak. Özel çocuklar için hazırlanan Atölye etkinlikleri ise 04-08 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek.

 

 

Özel çocukları zihinsel, duygusal ve bedensel olarak akranlarının düzeyine ulaştırma amacı ile hizmet veren Serdivan Özel Eğitim Anaokulu ile birlikte Agora Avm’nin organize ettiği Atölye etkinlikleri -1.Kat etkinlik alanında gerçekleşecektir. 4 Aralık’ta “Takvim Çalışması”, 5 Aralık’ta “Çiçek Tasarımı”, 6 Aralık’ta “Geometrik Şekiller ile Kompozisyon”, 7 Aralık’ta “Renklerle Ağaç Yapımı”, 8 Aralık’ta “Kozalaktan Baykuş Yapımı” etkinlikleri 10:00 - 12:00 saatleri arasında yapılacak etkinliklerde 4-7 yaş aralığındaki çocuklar hem keyifli vakit geçirecek hem de yeteneklerini keşfedecekler.

0-6 yaş arası özel eğitime ihtiyaç duyan bireyler için açılan Serdivan Özel Eğitim Kurumu’nda öğrencilerin, bilişsel, sosyal duygusal, motor, öz bakım becerileri ile iletişim becerilerini sağlamak amacıyla özel eğitim programı uygulanmaktadır.

 

Sosyal, kültürel ve sportif olarak toplumsal yaşamın birçok alanında faaliyette olan Yenihayat Paralimpik Spor Kulübü üyelerinin yapmış olduğu birbirinden güzel on iki adet “Alüminyum ve Bakır Rölyef Sergisi” 02-08 Aralık’ta giriş katta ziyaretçilerini bekliyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder