Sosyal medya fenomenleri podyumda
 

İstanbul’un alışveriş ve eğlence merkezi Forum İstanbul’da gerçekleştirilen Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında Didem Soydan, Umut Eker, Modafobik, Kubilay Sakarya, Sebile Ölmez, Duygu Şenyürek ve Fulya Sezen podyuma çıktı.

 

 

Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen özel defilede AVM’de bünyesinde bulunan dünya markalarının yeni sezon koleksiyonları 14 Ekim Cumartesi günü sergilendi. İzleyicilerin arasında Gülay Kamaz, Emre Ertürk, Ece Kıral ve Elif Kart gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de yer aldığı, sosyal medya ve ekranların ünlü yüzleri podyumda buluştu. Etkinlik, DJ Doğuş Çabakçor’un performansıyla devam etti. Ayrıca, Forum İstanbul ziyaretçilerinin büyük ilgi gösterdiği Fashion Week etkinlikleri kapsamında moda dünyasının sevilen isimleri model Didem Soydan, makyaj uzmanı Sebile Ölmez ve stilist Umut Eker’in jürisi olduğu “Benim Kombinim” yarışmasının finali 15 Ekim Pazar günü gerçekleştirildi.

Umut Eker: “Forum İstanbul marka karmasını ve ferahlığını çok sevdiğim bir alışveriş merkezi. Burada sevdiğim markaların yeni sezon koleksiyonlarını giymek ve Didem Soydan’la aynı podyumda yürümek çok heyecan verici. Bugün üzerimde taşıdığım markaların ürünlerini de çok beğenerek sergiledim.’’

Didem Soydan: “Forum Fashion Week’te senelerdir aynı çizgide, başarılı işler yapılıyor. Bu kez sosyal medya fenomeni arkadaşlarımız da bu güzel ekibe dahil oldu. Bu karmanın eğlenceli ve farklı bir defile ortaya çıkarttığını düşünüyorum.’’

Sebile Ölmez: “Benim için bu defilenin ayrı bir önemi var. Çok sevdiğim arkadaşlarımla birlikte podyumda olduğum ve yeni trendleri üzerimde taşıdığım için çok heyecanlıyım.”

Yarışma kapsamında moda zevkine güvenen Forum İstanbul ziyaretçileri, alışveriş merkezinde özel olarak hazırlanan alanda, seçtikleri aksesuarlarla kendi stillerini oluşturdu ve çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Yarışmanın kazananları 15 Ekim’de açıklandı ve jüri tarafından kombini en çok beğenilen üç isim Boyner’den 1.000 TL değerinde hediye çekinin sahibi oldu. Kazanan isimler şöyle sıralanıyor: Pınar Sofuoğlu, Kısmet Ekim Tekinbaş, Aleyna Demir Ekici.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder