Starcity`de çocuk sanat atölyeleri
 

JLL Türkiye tarafından yönetilen Starcity Outlet’te on bir ayın sultanı Ramazan heyecanı başladı. Ocak ayından beri sürdürdüğü çocuk etkinliklerine bu kıymetli ayda geleneksel sanatlarımız ile devam edecek olan Starcity Outlet, kültürümüze ait ögeleri sanat yoluyla çocuklarımızla buluşturacak.

 

 

 

Ramazan ayının ilk günü olan 27 Mayıs’ta başlayan Starcity Outlet Ramazan Etkinlikleri, 18 Haziran’a kadar her hafta sonu 13.30-18.00 arasında devam edecek.

Etkinliklerin yanı sıra 15 parçadan oluşan Osmanlı Donanma Gemileri Fotoğraf Koleksiyonu da haftanın her günü ziyarete açık olacak. Osmanlı gemi örneklerinden önemli bir kesiti oluşturan sergi, izleyenleri denizlerin enginliğine götürüyor.

27 Mayıs – 18 Haziran tarihleri arasında her hafta sonu gerçekleşecek Starcity Outlet Ramazan etkinliklerine katılım, geçtiğimiz aylardaki gibi tamamen ücretsiz olacak. Eski Ramazanların kendine has sıcacık atmosferini evlerinden sonra Starcity Outlet etkinlik alanında soluyacak olan çocuklar, Ramazan geleneklerine adapte edilmiş sanat atölyeleriyle unutulmaya ve kaybolmaya yüz tutmuş pek çok sanata temas edecekler. Atölyeler, çocuklara eşsiz bir deneyim ortamı sunarken; birbirinden neşeli oyunlar da atölyelere eşlik edecek

Starcity Outlet’in GA Çocuk işbirliğiyle geliştirdiği çocuk etkinlikleri profesyonel eğitmenler liderliğinde uygulanıyor ve gündelik-kültürel yaşam ile sanatsal yaratıyı birbirine bağlayan atölyelerden oluşuyor. Starcity Outlet’i ziyaret eden miniklerin herhangi bir ücret ödemeksizin yararlanabildiği etkinlikler, bilgiyi ve beceriyi bir araya getiren çok yönlü bir sanat ortamı niteliğinde. Ziyaretçiler Ramazan ayına özel etkinliklere 18 Haziran akşamına kadar her hafta sonu 13.30 – 18.00 saatleri arasında katılabilecekler.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder