Taurus AVM `de "En Baba Fotoğraf" Resim Yarışması

Taurus AVM `de  "En Baba Fotoğraf" Resim Yarışması

TAURUS AVM #ENBABAFOTOĞRAF INSTAGRAM YARIŞMASI KATILIM KOŞUL VE KURALLARI

1- “En Baba Fotoğraf” yarışması 29.05.2016 / 19.06.2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Son katılım tarihinden sonra gerçekleşen katılımlar değerlendirme kapsamına girmeyecektir.
2- Yarışmaya katılım için, kişinin babasıyla geçmişte çektirdiği bir fotoğrafı yeniden canlandırması/taklit etmesi gerekmektedir.
3- Yan yana yerleştirilmiş 2 fotoğraf (eski ve yeni) #enbabafotoğraf hashtag’i ile Taurus AVM’yi de etiketleyerek kişinin Instagram hesabından paylaşılmalıdır.
4- Paylaşımlar arasında en çok beğeni alan 3 fotoğraf arasından jüri değerlendirmesi ile seçilecek birinciye Samsung S7, ikinciye 250 TL AVVA hediye çeki, üçüncüye 200 TL değerinde AVVA hediye çeki verilecektir.
5- Yarışmaya katılım ücretsizdir.
6- Yarışmanın şanslı isimleri yarışma bitiminden 1 hafta içerisinde açıklanır. Açıklandıktan sonra kazananlar, 5 iş günü içerisinde Taurus AVM ile iletişime geçmek durumundadır. Bunun için sayfanın takibini yapmak ve kazandığından haberdar olmak katılımcının sorumluluğundadır.
7- Bir katılımcı, yarışmaya yalnızca bir paylaşım ile katılabilir.
8- Yarışma kapsamında “Yedek Listesi”ni duyurma, açıklama, belirleme hakkı Taurus AVM’ye aittir.
9- Taurus AVM mağaza yetkilileri ve personelleri ile hizmet veren temizlik ve güvenlik firması personelleri yarışmaya katılamaz. Katılıp kazansa dahi, bunun tespiti halinde hediyesi teslim edilmez.
10- Taurus AVM yarışma koşullarını istediği zaman değiştirme ve yarışmayı iptal etme hakkına sahiptir.
11- Taurus AVM, katılım koşullarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanarak hile yapıldığı veya haksız yollardan beğeni toplandığını tespit ederse, ilgili kişinin o güne kadarki bütün katılım verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkına sahiptir.
12- Yarışmanın şanslı ismi olan kişi/kişiler hiçbir yerde ve hiçbir sosyal medya mecrasında Taurus AVM’nin itibarını zedeleyecek açıklamalarda bulunmamayı, markanın önceden izin vermediği ve onaylamadığı beyanlarda bulunmamayı kabul eder. Bu maddeye aykırılık halinde Taurus AVM, söz konusu katılımcıyı yarışmadan ve sosyal medya mecralarından ihraç etme ve bunlar yerine aynı ya da başka fikirler ile katılan yedek katılımcılarla devam etmek dâhil olmak üzere, ödüllerini vermemek, ger almak ve her türlü hukuki tedbiri almak hakkını saklı tutar.
13- Katılımcı yarışma kapsamında çektirdiği veya Taurus AVM ile paylaştığı fotoğrafın hukuki haklarından feragat ettiğini, Taurus AVM tarafından herhangi bir amaçla süresiz olarak kullanılmasına izin verdiğini, kullanımdan dolayı hiçbir şekilde dava açmayacağını ve herhangi bir talepte bulunmayacağını kabul eder.
14- Katılımcılar yarışmaya katıldığında katılım koşullarını okuduğunu, anladığını ve kabul ettiğini beyan etmiş sayılır.
15- Yarışma kapsamında verilecek olan hediyenin renk ve özellikleri değişiklik gösterebilir.
16- Katılımcı, jüri kararının kesin ve bağlayıcı nitelikte olduğunu ve alınan kararlara itiraz etmeyeceğini kabul eder.
17- Hediye sahibi olan katılımcının, kazandığı hediye yerine nakit karşılığını talep etme hakkı yoktur.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder