Tolerance’ın detayları ziyaretçileri büyüleyecek
 

Birbirinden seçkin sanatsal etkinlikleri ziyaretçileri ile buluşturan Agora Alışveriş Merkezi, bu kez çok renkli bir sergiye ev sahipliği yapacak. Dünyaca ünlü Grafik Tasarım ve İllustrasyon Sanatçısı Mirko Ilıc muhteşem bir koleksiyonun Küratörü olarak karşımıza çıkıyor. Tüm dünyadan 43 tasarımın bir araya geldiği ‘Tolerans’ Hoşgörü Sergisi 27 Kasım-11 Aralık tarihleri arasında, Agora Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçiler ile buluşacak.

 

 

Dünyaca ünlü 43 adet tasarımcının farklı kültürlere dair hoşgörü farkındalığı uyandırmak amacıyla tasarladığı eserler ‘Tolerans’ Sergisi çatısı altında buluşuyor. Tasarımcı ve Illustrasyon Sanatçısı Mirko Ilıc’in küratörlüğünü yaparak bir araya getirdiği eserler birçok ülkede yoğun ilgi görürken, 27 Kasım-11 Aralık tarihlerinde İzmir’de ilk kez Agora Alışveriş Merkezi’nde yer alacak! Bugüne kadar İspanya, Bosna-Hersek, Sırbistan, Hollanda, Slovenya gibi birçok ülkeyi gezen sergi, serginin gerçekleştiği her ülkede, o ülkenin en ünlü tasarımcısının yeni bir eser eklemesi ile zenginleşerek devam ediyor. Gittiği ülkelerdeki sanatseverlerden yoğun ilgi gören heyecan verici proje ‘Tolerance’ Küratör Mirko Ilıc’in betimlemesiyle ‘Ulaştığı her ülke ile biraz daha büyüyen bir seyahat sergisidir.’ Ilıc her kesime ulaşabilmek için eserleri mümkün olduğu kadar sokaklarda ve halka açık yerlerde sergilemeye gayret ediyor.

43 Adet eseri incelemenin mümkün olacağı sergide, 43 sanatçının gözünden hoşgörü gösterilmesi gereken, bireysel özgürlüklerin kısıtlanması ve toplumsal sorunlardan oluşan bir koleksiyon sergilenecek. Her sanatçının kendi ülkesine ait sorunlara değindiği sergi Agora Alışveriş Merkezi B Blok Sergi Alanı’nda 15 gün süresince yer alacak.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder