Yeni yıla girerken hediyeler ATG AVM`den
 

Başkentin merkezinde yer alan ve içinden tren geçen alışveriş merkezi ATG AVM, 2018’e girerken ziyaretçilerini hediye yağmuruna tutuyor. 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes Kazı Kazan uygulamasıyla ATG AVM’den hediyeler kazanıyor.

 

 

Celal Bayar Bulvarı’nda Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı içerisinde, bulunan ve modern mimarisiyle dikkat çeken ATG AVM, şehrin merkezindeki konumu ve kolay ulaşımıyla; alışverişten, modaya, giyimden, market alışverişine, seçkin kahve dükkanlarından, lezzet duraklarına kadar çok sayıda mağaza ve restoranıyla hizmet veriyor.

Bu özellikleriyle yılbaşı alışverişlerinin de uğrak noktalarının başında gelen ATG AVM, ziyaretçilerinin yeni yıla keyifle girmelerini sağlamak için, kazı kazan kampanyası düzenliyor. Kampanya kapsamında, 18 – 30 Aralık tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes kazı kazan uygulamasıyla ATG AVM’de yer alan mağaza ve restoranlardan çok sayıda hediye kazanma şansı yakalıyor.

Siz de yılbaşında sevdiklerinizi ve kendinizi mutlu edecek yeni yıl hediyelerine sahip olmak ve keyifle alışveriş yaparken aynı zamanda da ATG’nin sürprizleriyle eğlenceli saatler geçirmek isterseniz, kazı kampanyasıyla ATG AVM’ye davetlisiniz.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder