Deli Aşk filminin galası Forum Mersin`de
 

Forum Mersin, Deli Aşk filminin galasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Başrollerini Emrah Kaman, Pelin Akil, Şafak Pakdemir ve Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin paylaştığı, Zafer Algöz, Hakan Altun ve Cem Yılmaz’ın da konuk oyuncu olarak yer aldığı Deli Aşk filminin galası 18 Mart Cumartesi Saat 14.00’de Forum Mersin Cinemaximum’da olacak.

 

 

Mersinlilerin buluşma noktası Forum Mersin, 18 Mart Cumartesi günü Deli Aşk filminin galasına ev sahipliği yapacak. Yapımcılığını Cem Yılmaz’ın üstlendiği ve birbirinden komik olayları konu alan Deli Aşk filmi seyircilere eğlenceli anlar yaşatacak.
Yönetmenliğini Murat Kaman ve Murat Dündar’ın üstlendiği Deli Aşk filmi, Maraş dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu ediyor. Emrah Kaman ve Murat Kaman`ın senaryosunu yazdığı, Cem Yılmaz`ın yapımcılığını üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Zafer Algöz, Pelin Akil, Şafak Pekdemir, Abdullah Şahin, Yasemin Öztürk, Nilperi Şahinkaya, Toygan Avanoğlu gibi isimler yer alıyor.

Forum Mersin, 18 Mart Cumartesi günü saat 14:00’te gerçekleşecek olan Deli Aşk filminin galasına tüm sinemaseverleri bekliyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder