Agora AVM Aydilge ile coştu
 

Kaliteli hizmet anlayışını etkinlikler ile destekleyen Agora Alışveriş Merkezi ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Son zamanların en sevilen pop rock sanatçılarından biri olan Aydilge, canlı performansı ile 15 Ekim Pazar günü saat 18.00’da Agora Alışveriş Merkezi’ndeydi.

 

 

 

Kendine has tarzı ve enerjik tavırları ile dikkat çeken Aydilge, şarkılarıyla Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine eğlence dolu anlar yaşattı, kulakların pasını sildi. 15 Ekim Pazar günü saat 18.00’da sahne alan ünlü şarkıcı; çok sevilen parçası ‘Aşka Gel’ ile sahneye giriş yaptı; ardından ‘Yangın Var’, ‘Kiralık Aşk’, ‘Kiraz Mevsimi’ ve son çalışması ‘Yo Yo Yo’ gibi sevilen şarkılarını canlı olarak seslendirdi.

Müzik dolu bir gün geçiren Aydilge hayranları; şarkılara eşlik edip, ünlü konuğun performansını telefonlarına kaydetti. 2 saate yakın süren ve yoğun ilgi gören konser sonrasında sanatçı imzalı fotoğraflarını sevenlerine hediye etti. Samimi, içten ve enerji dolu halleri ile izleyenleri kendine hayran bırakan Aydilge, getirilen hediyeler içinde herkese teşekkür etti.

Agora AVM kulisinde kendisine sorulan çok özel soruları yanıtlayan Aydilge, ilk albümden ‘Bu Gece Ben Ay’ isimli şarkısını çok sevdiğini ve melodisinin pop veya rock türüne benzemediğini aktararak kendisi için önemli olduğunu belirtti. Sakarya’ya daha önce de geldiğini söyleyen Aydilge, Sakarya’da gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek hayranlarının eşliğinde şarkılarını söylemenin muhteşem bir duygu olduğunu dile getirdi.

Hangi sanatçı ile düet yapmak istersiniz sorusunu ise “Yaşam tarzı olarak çok farklı bir duruşu olan, kendisini çok sevdiğim ve farklı bir alt yapısı olan Mirkelam ile bir çalışma gerçekleştirmek isterim” şeklinde yanıtladı. Yazarlıktan editörlüğe, radyoculuktan şarkıcılığa kadar birçok işte başarı ile varlığını sürdüren Aydilge, disiplinli olduğu ve sevdiği işi yaptığı için başarılı olduğunu kaydetti. Yeni projeler için görüşmelere başladığını aktaran sevilen sanatçı sürprizlerinin olacağı müjdesini de vererek hayranlarını mutlu etti. Agora Alışveriş Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı bu keyifli etkinlikten de çok memnun kaldığını söyledi.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder