Agora AVM ile yeni bir yıl yeni eğlenceler
 

Agora Alışveriş Merkezi; 30 – 31 Aralık’ta müzik dinletileri, söyleşiler, dans gösterileri ve ikramlar ile 2018’i Sakaryalılar ile birlikte karşıladı.

 

 

2017’nin son günlerinde 7’den 70’e herkesin ilgi alanına hitap ettiği etkinliklere ev sahipliği yapan Agora Alışveriş Merkezi, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı yeni yıl özel Türkçe ve İngilizce şarkılar ile müzik severlere hitap ederken, Ünlü Astrolog Filiz Özkol’un “2018’de Burçları Neler Bekliyor?” konulu söyleşisi ile astrolojiye ilgi duyanların meraklarını giderdi. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı karakalem, yağlı boya ve tel örgü heykelleri ise sanata ilgi duyan ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Quickstep, Salsa ve Tango modern dans gösterileri ile Agora AVM ziyaretçileri keyif dolu anlar yaşarken, bu anları unutulmaz kılmak için cep telefonları ile video ve fotoğraf çekti. Alışveriş merkezinin her katında farklı bir etkinlik ile ziyaretçilerini karşılayan Agora AVM, 1.katta Çocuk Kulübü alanında hazırladığı yeni yıl özel atölyeleri ile saat 13.00 – 18.00 arasında çocukların keyifli ve bir o kadar da eğlenceli anlar yaşamasını sağladı. AVM girişinde ziyaretçileri karşılayan canlı müzik dinletisi ile alışverişi daha da keyifli hale getiren Agora AVM, giriş katlarda konumlandırdığı yeni yıl dekorları ile de fotoğraf çekilme imkanı verdi. AVM içerisinde dolaşan maskot kızlar ise çocuklara yeni yıl şekeri ikram ederken balon vererek onları mutlu etmeyi de ihmal etmedi.

 

Ünlü Astrolog Filiz Özkol, Agora’da Burçları Yorumladı!

Bir yılı daha geri de bırakmanın vermiş olduğu heyecan ile yeni yılı karşılayan Agora Alışveriş Merkezi, 31 Aralık Pazar günü ünlü astrolog Filiz Özkol’u ağırlayarak “2018’de burçları neler bekliyor?” sorusunun yanıtı verdi. Özkol, ziyaretçilerin burçlarıyla ilgili yorumlar yaparken; yıldızlar, astroloji, burç uyumları ve yükselen burç ile ilgili gelen tüm soruları da yanıtladı. 2018 yılının sağlık, huzur ve para

anlamında İkizler burcunun yılı olduğunu belirten Özkol, İkizler burcu kişilerin yatırım amaçlı borçlar yapacağını da dile getirdi. 2018’de şansın Oğlaklardan yana olacağını söylerken, bu şansın 3 yıl boyunca devam edeceğine de değindi. Yeni yılda evlilik, sağlık ve para konularına da değinen ünlü astrolog, sırasıyla her burcu tek tek ele aldı. 23 – 29 Aralık tarihleri arasında en çok alışveriş yapan Sakaryalılar, Agora Card ayrıcalıklarından yararlanarak, Özkol ile birebir söyleşi yapma fırsatı kazandı.

 

Yeni Yılın Son Günlerinde En Çok Çocuklar Eğlendi!

Yeni yıl özel Agora Çocuk Kulübü etkinlikleri 30 Aralık Cumartesi günü Yılbaşı Kart Tasarımı, 31 Aralık Pazar günü ise Kardan Adam Atölyesi ile minikler ile birlikte oldu. Hafta sonu saat 13.00 – 18.00 arasında 1.kat etkinlik alanında çocuklar için hazırlanan etkinliklerin yanı sıra sevimli maskotlar ile balon ve şeker dağıtımı da iki gün boyunca ziyaretçiler ile oldu.

Sakaryalı ziyaretçilerine hazırladığı birbirinden ilgi çekici, eğlenceli ve kazançlı etkinlikler ile 2017’yi uğurlayan Agora AVM, 2018 için dolu dolu ve sevilen kaliteli organizasyonlar ile kaliteli hizmet vermeye devam edecek. Çocuklar için interaktif, büyükler için bol kampanyalı ve bir o kadar de eğlenceli etkinlikler düzenleyen Agora AVM yönetimi; 2018’de başarı, sağlık ve huzurun hiç eksik olmaması temennisinde bulundu.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder