Agora Gönüllü Takımı, Huzur Evinde
 

Açılışından bu yana birçok sosyal sorumluluk projesine imza atan Agora Alışveriş Merkezi, haziran ayında kurduğu Agora Gönüllü Takımı ile çalışmalarına devam ederek 19 Ekim Perşembe günü huzur evi ziyaretinde bulundu.

 

 

Sosyal sorumluluk projelerine ziyaretçilerini ve çalışanlarını da dahil ederek herkesin yardımlaşma bilincinin gelişmesine katkı sağlayan Agora Alışveriş Merkezi, AVM çalışanlarından oluşan Agora Gönüllü Takımı ile çalışmalarına haziran ayında başladı. İlk olarak 9 Ağustos’ta Adapazarı Belediyesi Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek yüzlerce sokak hayvanına kuru mama ve sevgi götürdü. Ardından 19 Ekim Perşembe günü Hendek Melek Nişancı Huzur Evi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin bol sohbetli ve keyifli vakit geçirmelerini sağladı. Huzurevi sakinleri ile çay içip sohbet eden, anılarını dinleyen Agora Gönüllü Takımı, ruhu genç teyzelerle şarkılar söyleyip, ihtiyar delikanlıların gençliklerinde kaleme aldıkları şiirleri dinledi. Gönüllü Takımı’nın ziyaretinden sonra iadeyi ziyaret yapan huzur evi sakileri Agora Atölyesi’ndeki minyatür ve tezhip sergisini gezdi, sanatçının minyatür çalışmalarını gözleyerek deneme çizimler yaptı.

Agora AVM, hem bünyesindeki gönüllüleri hem de ziyaretçilerin katkısı ile sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Şubat ayında Yaşlılar Haftası’na özel organize edilen akşam yemeğinde Hendek Melek Nişancı Huzur Evi sakinleri Köfteci Ramiz’de ağırlandı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Dilek Ağacı Projesi ile onlarca çocuğun hayali

gerçekleştirirken her yıl düzenlediği Kitap Toplama Kampanyası ile de birçok okulun kütüphanesini zenginleştiriyor. Geleneksel hale gelen “Bir Oyuncak Bir Tebessüm” kampanyasıyla da oyuncakları olmayan ana sınıflarına oyuncak temin ediyor ve çocukların yüzlerinin gülmesini sağlıyor. Bir Oyuncak Bir Tebessüm projesine ait Oyuncak Kumbarası, 18 Aralık 2017 tarihine kadar Agora Alışveriş Merkezi danışma bankosu yanında gönüllü bağışçılarını bekliyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder