Agora`da sihirli dokunuşlar
 

Sakaryalılar için her hafta sonuna özel ve farklı organizasyonlar hazırlayan Agora Alışveriş Merkezi, 21 – 22 Ekim tarihlerinde Sihirli Dokunuşlar etkinliği ile ziyaretçilerini karşılayacak.

 

 

 

İnteraktif oyunların hakim olduğu etkinlikleri ile minik ziyaretçiler ve ebeveynleri tarafından tercih edilen Agora AVM; 21 Ekim Cumartesi günü Pasta Atölyesi ile çocukları bir araya getirecek. 22 Ekim Pazar günü ise Hobit Evi yapımı ile çocukların hayal dünyasında yeni bir pencere açacak. Etkinliklerin sonunda bu marifetli minik ellerin izleri, sağlıklı parmak boyalarla alınarak günün hatırası da olacak eğlenceli bir aktivite daha gerçekleşecek.

İsteyen miniklerin ebeveyniyle katılabileceği etkinliklerde, çocuklar sihirli dokunuşlarını ilk olarak; 21 Ekim Cumartesi günü saat 13.00 – 19.00 arasında Pasta Yapım Atölyesi’nde süslü pastalar yapmada kullanacak. 22 Ekim Pazar günü saat 13.00 – 19.00 arasında ise Hobit Evi yapımı ile minyatür evler yapacaklar.

Minikler için her hafta sonuna keyifli ve farklı atölyeler hazırlayan Agora Çocuk Kulübü’nde; 21 Ekim Cumartesi günü Baskı Atölyesi, 22 Ekim Pazar Çoraptan Tavşan Yapımı, 28 Ekim Cumartesi Mumluk Yapımı, 29 Ekim Pazar günü Kravat ve Taç Yapımı saat 13.00 – 18.00 arasında Agora AVM 1.kat etkinlik alanında ücretsiz olarak çocuklarla olacak.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder