Agora’nın hafta sonu konuğu Pinhani
 

 

Sevilen alternatif rock müzik gruplarından Pinhani; Agora Alışveriş Merkezi’nde 18 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da sahne alacak ve akustik performansı ile hayranlarına müzik şöleni yaşatacak.

 

 

Sakaryalılar için her ay sevilen, ünlü isimleri ağırlayan Agora Alışveriş Merkezi, kasım ayında da alternatif rock grubu Pinhani’yi hayranlarıyla bir araya getirecek. 2004 yılında kurulan ve özellikle Kavak Yelleri adlı dizideki müzikleri ile çıkışı yakalayan Pinhani grubu, akustik canlı performansı ile 18 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak. Grup, mini konserinin ardından hayranları için posterlerini imzalayacak, bol bol fotoğraf çektirecek ve sohbet edecek.

2006 yılında çıkardığı ilk albüm “İnandığım Masallar” ile müzik severlerin dikkatini çeken grup, verdiği konserlerle de kısa sürede önemli bir dinleyici kitlesi yakaladı. Grubun ilk albümünün ardından 2008 yılında çıkardığı “Zaman Beklemez”, 2012 yılında çıkardığı “Başka Şeyler” ve son olarak 2013’deki “Canlı Yayın” albümleri de hayranları tarafından beğenildi. Türkiye’de yalnızca kendi şarkılarıyla konser veren nadir gruplardan biri olan Pinhani, bu prensibi ile hayranları tarafından farklı bir ilgiyle takip ediliyor. Pinhani, 18 Kasım Cumartesi günü saat 19.00’da “Hele Bi Gel”, “Bi Anda” ve “Yitirmeden” gibi sevilen şarkılarını Agora Alışveriş Merkezi’nde hayranları ile birlikte seslendirecek.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder