Altınbaş, Hilltown AVM’de
 

Türkiye mücevherat sektörünün lideri Altınbaş, İstanbul Küçükyalı’da yeni açılan Hilltown Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasını müşterileriyle daha kolay iletişime geçmesini sağlayan vitrin uygulaması ile tasarladı. Hem kategori hem de koleksiyon bazında ele alınan yeni vitrin uygulaması müşterilerle duygusal bağ kurmayı hedefliyor.

 

 

Türkiye mücevher sektörünün lider markası Altınbaş, İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki yeni AVM’lerinden Küçükyalı’daki Hilltown’da elli metrekarelik alanda açılan yeni mağazası ile müşterilerine yepyeni bir alışveriş deneyimi sunuyor. Mağaza özgün vitrin tasarımı ile şıklığı ve kaliteyi mücevherat tutkunları ile buluşturuyor.

Altınbaş, Hilltown’da açılan mağazası ile Türkiye ve yurt dışı dahil olmak üzere 90. mağazasına ulaşarak yeni vitrin uygulaması ile mücevherleri hem kategori hem de koleksiyon bazında sergiliyor. Vitrin sergilemelerinde kullandığı renk tonları ve kategori sınıflandırmaları ile mücevher tutkunlarına duygusal bağ kurarak bütünlüğü ele alıyor. Hediye, moda, mücevher ve evlilik olmak üzere dört ana kategoriye ve koleksiyon bazlı sunumlara göre düzenleyen Altınbaş, mücevher tutkunlarının seçim yapmalarını kolaylaştırıyor.

Mağazalarının tamamında aynı vitrin tasarımlarına yer veren Altınbaş, mücevher tutkunlarına alışılmışın dışında alışveriş deneyimi ve memnuniyeti sağlamaya devam ediyor.

Favorilerime Ekle
Yorumlar
Güvenlik Kodu
Gönder